CANLI | Ümit Özdağ, Flash TV’de Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulunuyor

CANLI | Ümit Özdağ, Flash TV'de Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulunuyor
ümit özdağ flash tv

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Flash Tv’de Orhan Uğuroğlu’nun sunduğu Adalet Terazisi programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

 

Ayrıntılar…

 

“Sayın Erdoğan, Türk Milletinin gücü seni de, sığınmacıları da göndermeye yeter. 2023’te emekli olacaksın.”

“Bugün Türk milletine meydan okuyan bir Erdoğan var. Milletle zıtlaşıyor. Millet de gerekeni yapmaya hazırlanıyor. Suriye iç savaşı çıkmadan, Suriye’den sonra en fazla zarar gören ülke olacağımızı söylemiştim.”

“Şimdi sıra toplumsal yapımızın tahrip olmasına geldi. Türkiye’de 10 milyonun üzerinde yabancı yaşıyor.”

“Biz ırkçı değiliz. Irkçı olmak bir ırkı diğerinden üstün görmek demek. Biz Suriyelileri aşağılık görmüyoruz. Bu ülkenin insanı bu insanları beslemek zorunda değil. Bu vatanı paylaşmak zorunda değil. Batmaya doğru gidiyoruz.”

“2 milyon iş yeri Türklerden sığınmacılara geçti. Suriyeliler sigortasız çalışıyor. Devlet bundan yılda 7 milyon TL’ye yakın para kaybetti.”

“Milli Savunma Bakanı Türk halkına siyaset yapıyor. Sınırlar güvenliyse İstanbul’da insanlarımızı rahatsız eden bu insanlar nereden geldi? Hulisi Akar’a soruyoruz.”

“Ümmet toplumu oluşturup Hilafet düşünüyorsanız hayal görüyorsunuz.”

“Kimlerin vatandaşlık sattığı, vatandaşlık satarak zengin olduğu… Türkiye’de bir sığınmacı lobisi ve bunlardan zengin olan bir kesim oluştur. Ne kadar çok sığınmacı o kadar çok para. Bunlar için milli menfaat söz konusu değil.”

“Adam Türkçe bilmiyor vatandaş olmuş. Yarın yüz binlerce Türkçe bilmeyenleri sandıkların başında göreceğiz.”

“Kilis Türk vatandaşları azınlıkta kaldığı bir yer. Yarın bunlara seçim hakkı verin Türk vatandaşları kaybeder. Hatay için de aynısı söz konusu.”

“500 bin kişi döndü diyorlar. Dönmedi! 100 bin kişi döndü.”

“Süleyman Soylu yayına bağlanamaz. Korktuğu için bağlanamaz. Bizim karşımıza çıkamaz anca komplo hazırlığı yapar.”

“Süleyman Soylu devletin kaynaklarını kendi çıkarları için kullanıyor. Birçok siyasetçiyi izletiyor. Sadece muhalefeti değil AKP içinden milletvekillerini de izletiyor. En büyük kriminal budur.”

“Süleyman Soylu yarım bıraktığı işi 15 Temmuz gecesi TRT’nin önüne geldiği ekiple mi bitirecek?”

“Bana istihbaratçı diyorlar. Söyleyin hangisine çalışıyorum? Böyle terbiyesizlik olur mu?”

“Erdoğan’ın yapması gereken bu adamı görevden almak. Türkiye’ye zarar veriyor.”

“Anadolu Kalesi projemizin her aşaması planlanmış bir devlet projesidir. Suriyelilerin vatanlarına nasıl döneceğinin projesidir. Bir senelik bir süreçte yapacağız. Tarihin en büyük geri dönüş projesini yapacağız.”

“Suriyelilere yapılan ödemeleri durduracağız.”

“Süleyman Soylu’yu bir yerde bulurum muhakkak.”

“Halktan büyük destek aldığımızı düşünüyorum.”

“Mansur Yavaş’ı aday olması için göreve çağırdık. Ben bireysel hırslarım için siyaset yapmıyorum. Bireysel hırslarım için siyaset yapsaydım MHP’den ayrılmazdım. Türk milletine hizmet için siyaset yapmaya çalışıyorum. Halkın büyük bir bölümü “Mansur Yavaş” diyor. 6’lı masanın gündeminde bile değildi Mansur Yavaş. Biz söyledikten sonra gündeme geldi. Biz sahada siyaset yapıyoruz. Görüyoruz kime destek verdiklerini.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!