CANLI | Fatih Karagümrük – Fenerbahçe! Süper Lig’de zirvenin gözü burada, ilk 11’ler

featured

Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geliyor. Sarı-lacivertliler, lider Galatasaray’dan koltuğu devralmak istiyor. Rakip sahada çıktığı 15 maçın 14’ünü kazanan Fenerbahçe’nin 1 beraberliği bulunuyor. 30 puanlı Fatih Karagümrük ise 18. sırada yer alıyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki mücadele saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı dilerseniz SKORER’den canlı anlatım olarak takip edebilirsiniz.

FATİH KARAGÜMRÜK – FENERBAHÇE: 0-0 (MAÇ BAŞLAMADI)

İLK 11’LER
Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Serdar, Çağlar, Ferdi, İsmail, Fred, Krunic, İrfan Can, Tadic, Dzeko.

Fatih Karagümrük: Sirigu, Biraschi, Ceccherini, Koray, Levent, Bertolacci, Rohden, Eysseric, Can Keleş, Ryan Mendes, Güven Yalçın.

YABANCI VAR HAKEMİ
Müsabakanın Video Yardımcı Hakemi (VAR) Portekizli Andre Narciso oldu.

20 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ
Fenerbahçe ligde oynadığı son 20 maçı kaybetmedi. Sarı-lacivertliler; Fatih Karagümrük, Sivasspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Ankaragücü, Antalyaspor, Rizespor, Kasımpaşa, Hatayspor, Pendikspor, Trabzonspor ve Adana Demirspor’u mağlup etti. Ligin ilk yarısında oynanan Adana Demirspor, Galatasaray ve ligin ikinci yarısındaki Samsunspor ve Alanyaspor maçlarından da sahadan berabere ayrıldı.

FENERBAHÇE’DE EKSİKLER VAR
Adana Demirspor müsabakasında sarı kart görerek bu sezonki 4. sarı kartına ulaşan Polonyalı futbolcu Sebastian Szymanski, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 1 maç men cezası alan İrfan Can Eğribayat’ın yanı sıra Olympiakos maçında sakatlık yaşayan ve menisküs yırtığı tespit edilen Jayden Oosterwolde kadroda olmayacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!