CANLI | A Milli Futbol Takımı’nın rakibi Portekiz! Beklenmedik sakatlık

featured

EURO 2024 F Grubu’nun 2’nci haftasında A Milli Futbol Takımı, Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Felix Zwayer’in düdük çalacağı müsabaka Borussia Dortmund Stadyumu’nda oynanacak.

Türkiye – Portekiz maçının tüm detayları anlık olarak SKORER’de!

EURO 2024’te kritik maç

15:54 22 Haziran 2024

BEKLENMEDİK SAKATLIK

Ajansspor’un haberine göre mücadele öncesi A Milli Futbol Takımı’nda beklenmedik bir sakatlık yaşandı.

Ay yıldızlı takımın Garcistan’ı 3-1 mağlup ettiği grubun ilk maçında yaptığı kritik kurtarışlarla alınan galibiyette büyük pay sahibi olan tecrübeli kaleci Mert Günok’ün, Portekiz maçı öncesi hissetiği ağrılar nedeniyle kritik maçta sahaya ilk 11’de çıkamayacağı öğrenildi.

Mert Günok’un yerine Portekiz karşılaşmasında Altay Bayındır’ın forma giymesi bekleniyor.

14:46 22 Haziran 2024

BÜYÜK COŞKU!

Ay-yıldızlı taraftarlar Portekiz-Türkiye maçına tüm coşkusuyla hazır.

14:38 22 Haziran 2024

DORTMUND SOKAKLARI KIRMIZI-BEYAZ

 

Mücadeleye kısa bir süre kala Dortmund sokakları yine Kırmızı-Beyaz’a büründü. 

Binlerce taraftar tezahüratlar eşliğinde maç saatini beklerken İstiklal Marşı da okundu. 

03:38 22 Haziran 2024

BEYAZ FORMAYLA SAHADAYIZ

Almanya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda F Grubu’nda yer alan A Millî Takımımız, Portekiz ile oynayacağı maçta beyaz formayla sahada yerini alacak.

TFF’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Türk taraftarlar, aynı statta Gürcistan ile oynanan maçta Borussia Dortmund’un ‘Sarı Duvar’ olarak bilinen 62 bin kişilik stadını yaklaşık 50 bin kişilik bölümünü doldurarak, ‘Kırmızı Duvara’ dönüştürmüştü. Tüm taraftarlarımızın bu kez ellerinde Türk bayrakları ve beyaz formalarıyla tribünlerde yer alarak BVB Dortmund Stadyumu’nu kırmızı-beyaza boyamasını bekliyoruz.”

03:36 22 Haziran 2024

İRFAN CAN KADRODA YOK

Sakatlığı bulunan İrfan Can Kahveci’nin Portekiz maçında oynayamayacağını dile getiren Vincenzo Montella, “İrfan Can maalesef kadroda olmayacak. Diğer bütün oyuncularımız kadroda olacak, hazırlar” şeklinde konuşmuştu.

03:36 22 Haziran 2024

MONTELLA’DAN ARDA CEVABI

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 F Grubu ikinci maçında oynanacak Portekiz maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulunmuştu.

Arda Güler’in Portekiz maçında yedek kulübesinde olabileceğini belirten Vincenzo Montella, “Arda’nın şut yüzdesi çok yüksek. Kaleyi gördüğü anda gol bekleyebiliriz. Böyle futbolcuları yönetmek benim için zor değil. Ufak bir yorgunluğu var. Yarın ilk 11 mi yoksa sonradan mı gireceğine beraber karar vereceğiz” diye konuşmuştu.

03:33 22 Haziran 2024

ARDA GÜLER REKOR KIRDI

Gürcistan karşısında A Milli Futbol Takımı’nı öne geçiren golü atan Arda Güler, 19 yaş 114 gün ile Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinde çıktığı ilk maçta gol atan en genç oyuncu rekorunu kırdı. Daha önce bu rekor 19 yaş 128 günle Portekiz’in yıldızı Cristiano Ronaldo’ya aitti.

Arda Güler, A Milli Futbol Takımı formasıyla çıktığı 9. maçta 2. kez fileleri havalandırdı. Arda, ilk golünü Samsun’da oynanan maçta Galler’e atmıştı. Arda, aynı zamanda Ay-Yıldızlılarımızın, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda gol atan en genç oyuncusu ünvanını da elde etti. Arda, karşılaşmanın 79. dakikasında yerini Yusuf Yazıcı’ya bıraktı. Bu arada Arda Güler, aynı zamanda maçın oyuncusu seçildi.

03:32 22 Haziran 2024

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI’NDAN TARİHİ GALİBİYET

Gürcistan’ı 3-1’le geçen A Milli Futbol Takımı, 6. kez katıldığı Avrupa futbol şampiyonalarına ilk kez puan ve galibiyetle başladı. Daha önce katıldığı 5 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda da ilk maçlarından mağlubiyetle ayrılan Ay-Yıldızlılar, ilk kez puan ve galibiyetle açılış yaptı.

A Milli Futbol Takımı, açılış maçlarında EURO 1996’da Hırvatistan’a 1-0, EURO 2000’de İtalya’ya 2-1, EURO 2008’de Portekiz’e 2-0, EURO 2016’da Hırvatistan’a 1-0 ve EURO 2020’de İtalya’ya 3-0 mağlup olmuştu.

03:32 22 Haziran 2024

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI’NIN MUHTEMEL 11’İ

Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Futbol Takımı’nın Portekiz maçı muhtemel 11’i belli oldu. Bizim Çocuklar’ın Portekiz maçı muhtemel 11’i şu şekilde:

Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Hakan Çalhanoğlu, Salih Özcan, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz.

03:32 22 Haziran 2024

PORTEKİZ’İN MUHTEMEL 11’İ

Roberto Martinez yönetimindeki Portekiz Milli Takımı’nın Türkiye maçı muhtemel 11’i belli oldu. Portekiz’in Türkiye maçı muhtemel 11’i şu şekilde:

Diogo Costa, Joao Cancelo, Ruben Dias, Pepe, Gonçalo Inacio, Nuno Mendes, Vitinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Rafael Leao, Cristiano Ronaldo.

03:31 22 Haziran 2024

ALMAN HAKEM KADROSU

A Milli Futbol Takımı’nın Portekiz ile oynayacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu maçının hakemleri belli oldu.

Kritik müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Felix Zwayer yönetecek. Zwayer’in yardımcılıklarını aynı ülkeden Stefan Lupp ve Marco Achmüller yapacak.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi İspanya Futbol Federasyonu’ndan Jesús Gil Manzano olacak. Müsabakada Almanya Futbol Federasyonu’ndan Bastian Dankert ise VAR olarak görev yapacak.

03:31 22 Haziran 2024

DORTMUND’DA OYNANACAK

Türkiye ile Portekiz arasındaki müsabaka Borussia Dortmund Stadyumu’nda oynanacak. Heyecan dolu müsabaka 19.00’da başlayacak.

Dev maça dair tüm detayları anlık olarak SKORER’de takip edebilirsiniz.

03:30 22 Haziran 2024

TRT’DE YAYINLANACAK

A Milli Futbol Takımı’nın Portekiz ile karşı karşıya geleceği mücadele 19.00’da başlayacak. Borussia Dortmund Stadyumu’ndaki müsabaka TRT 1’den canlı yayınlanacak.

Türkiye – Portekiz maçının canlı anlatımını SKORER’den anlık olarak takip edebilirsiniz.

Canlı Anlatım Özeti

  • BEKLENMEDİK SAKATLIK
  • BÜYÜK COŞKU!
  • DORTMUND SOKAKLARI KIRMIZI-BEYAZ
  • BEYAZ FORMAYLA SAHADAYIZ
  • İRFAN CAN KADRODA YOK
  • MONTELLA’DAN ARDA CEVABI
  • ARDA GÜLER REKOR KIRDI
  • A MİLLİ FUTBOL TAKIMI’NDAN TARİHİ GALİBİYET
  • A MİLLİ FUTBOL TAKIMI’NIN MUHTEMEL 11’İ
  • PORTEKİZ’İN MUHTEMEL 11’İ
  • ALMAN HAKEM KADROSU
  • DORTMUND’DA OYNANACAK
  • TRT’DE YAYINLANACAK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!