Zafer Partili Çalık, Türkkan’ı bakın kime benzetti!

Zafer Partili Çalık, Türkkan’ı bakın kime benzetti!

Prof. Dr. Ümit Özdağ liderliğindeki Zafer Partisi’nin Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık, şehit kardeşine küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ı Mehmet Cengiz’e benzetti. 

İYİ Parti’nin kurucuları arasında yer alan ve sonrasında ihraç edilen Ümit Özdağ’ın genel başkanı olduğu Zafer Partisi’nin Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan üzerinden İYİ Parti’ye yüklendi. Çalık’ın hedefinde Genel Başkan Meral Akşener ve İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız da vardı. Çalık’ın yazılı olarak yaptığı sert açıklama şöyle:

“TÜRK MİLLİYETÇİLERİ ASLA UNUTMAYACAKTIR”

“İyi Parti Lideri Sayın Akşener’in ‘Burası Kürdistan’ ifadelerine milli bir tepki sergileyememesi ve İyi Parti Grup toplantısında “Sayın Öcalan” sözlerinin üzerine son olarak Bingöl de şehit bacısına küfreden İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan rezaleti ile karşı karşıyayız. Türk Milliyetçisi olduğunu iddia eden İyi Parti Genel Başkanı, milli birlik ve bütünlüğümüze düşman kesilen zevatları dinlemek zorunda değildir. Bu zevzeklere ‘Ne Kürdistan’ı Laannn’ demek her Türk milliyetçisinin öncelikli görevidir. ‘Ne Kürdistan’ı Laann’ deme cesareti gösteremeyen Sayın Akşener’in, bölücü sevicileri ile diyalog kurmaya çalışmasını Türk milliyetçileri asla unutmayacaktır.

“HDP’NİN BULUNDUĞU MASADA”

Naylon Türk milliyetçisi Sayın Akşener’i anlamak çok zor değildir. ‘Ben Cumhurbaşkanı olacağım’ motivasyonu ile yola çıkan İyi Parti Lideri, genel seçimler öncesinde HDP’nin bulunduğu masada Anayasa taslağı hazırlamaktan geri durmamıştır. Terör seviciler ile birlikte hazırlanan Anayasa taslağı, 11 Kasım 2021 tarihinde Zafer Partisi Genel Başkanı’mız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ tarafından TBMM basın açıklaması yolu ile kamuoyu ile paylaşılmıştı.

“ALENİ KURŞUN SIKMAK İSTEMİŞTİR”

İyi Parti kurmaylarının terör seviciler ile aynı masada birlikte çalışarak hazırladıkları Anayasa taslağında anadilde eğitim, Türklüğün tanımının değiştirilmesi, yerel yönetimlere özerklik gibi PKK terör örgütü taleplerine yeşil ışık yakan bir taslak çalışmaydı. Sayın Akşener, yönetme hırsları için Anayasamızın sigorta niteliğindeki maddelere aleni kurşun sıkmak istemiştir. Anlaşılacağı üzere Sayın Akşener’in bugün de Başbakan olabilmek için kullanmayacağı siyasal silah yoktur.

 

“İYİ PARTİ ZİHNİYETİNİN KİMLİĞİ BİNGÖL’DE AÇIĞA ÇIKMIŞTIR”

Bingöl’de şehit yakını olduğunu belirten bir vatandaşa İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın ettiği ağır küfür gündem konusu olmuştur. Bu skandal olaydan sonra Lütfü Türkkan önce küfür etmediğini ve hadisenin bir provokasyon girişimi olduğunu söylese de ‘Yalancının mumu yatsıya kadar yanmış’ yatsıdan sonra şehit bacısına küfür ettiğini iddia eden Lütfü Türkkan özür videosu yayınlamak zorunda kalmıştır. Yerel basın yoluyla öğrendiğimiz üzere İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, yüz kızartıcı konu ile ilgili önce, ‘Biz olay yerindeydik küfür yok’ şeklinde açıklama yapmış, Lütfü Türkan’ın özür videosu yayınlanmasından sonra çark ederek ‘Ben olay yerinde değildim, Sayın Akşener’in arkasındaydım’ demiştir. Bariz bir şekilde görülüyor ki İyi Parti’nin gerçekte İYİ olduğu tek konu yalan söylemek palavra sıkmaktır. Genel Başkan ile başlayan yalancılık Lütfü Türkan ve Şanbaz Yıldız’da açığa çıkmıştır.

“NEDEN KENDİNİZİ SİPER ETTİNİZ?”

Kocaeli kamuoyu adına olayın sorumlularına soruyoruz:

-Genel başkanı kadın olan bir siyasi partide bir kadına edilen küfre neden kendinizi siper ettiniz?

-Kötü sözü engelleyemediniz peki neden kadın genel başkanınızın arkasına saklandınız?

-Bir yıl önce bu dönemlerde İyi Parti İstanbul İl Başkanı’nın karanlık yaşamını gözler önüne seren Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ için 80 il başkanı olarak ihraç istemiyle imza toplamayı bilen sizler, neden şehit bacısına küfür için de aynı tepkiyi gösteremediniz?

“TÜRK MİLLETİ’NİN İYİ PARTİ’YE AYRANI İYİCE KABARDI”

Zafer Partisi Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ, için sizlerin ‘sabrını taşıran’ tutumu neydi de şehit bacısına küfreden Türkkan sabrınızı taşıran bir raddeye hâlen gelemediniz? Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın İYİ Parti’deki FETÖ sevici ve FETÖ koruyucuları sizin sabrınızı taşırırken niçin şehit bacısına küfür edilmesi sabrınızı taşırmamaktadır? İyi Parti bu sorularla ve sorunlarla yüzleşmediği için Yüce Türk milletine verecek bir hizmeti veya hizmet vaadi kalmamıştır. Türk Milleti’nin ise İyi Parti’ye ayranı İYİCE kabarmıştır.

“TÜRKKAN’A MEHMET CENGİZ BENZETMESİ”

Bizim nezdimizde millete küfreden Mehmet Cengiz adlı tüccar ile şehit bacısına küfreden siyaset tüccarı Türkkan aynı kümenin elemanıdır. Bu saatten sonra gittikleri her yerde Yüce Türk milletinin öfkesi ve gazabıyla yüzleşmeleri kaçınılmaz bir haldedir. Biz Zafer Partisi olarak, siyasi tüccarların tekerine çomak sokmaya devam edeceğimizi büyük bir onur ve vatana ödev bilinciyle belirtiyoruz. Unutmasınlar ki; Zafer, tüccarların değil, inananlarındır…”

 

 

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!