Büyük İtiraf-Melül Bakışlar!

 

 “(….) Türkiye zor bir çevrede. 100 yıldır ertelenen bir hesap var. Lozan ile ertelenen bir hesap var. O hesap tekrar karşımıza konmuştur. O hesap bu toprakların kaderini değiştirecek sinsi planların uygulamaya sokulacağı bir dönemden geçiyoruz.” 

*

Başbakan Binali Yıldırım 11.07.2016 günü partisinin siyaset akademisinde yaptığı konuşmasında ülkemiz için belki de son yılların en önemli gerçeğini böyle ifade etti. Bu gerçek aynı zamanda son yılların güçlü iktidarı olarak temsil ettiği siyasi gücün verdiği temel kararlar dikkate alındığında büyük bir itiraf olarak da son derece önemlidir.

*

Evet!

Yüzyıllık ihanet projeleri masada! Lozan da yırtıp attığımız “Parçalanmış Anadolu” haritaları yeniden sahne alıyor. Alçakça planlar, kirli hesaplar kan gölüne çevrilen coğrafyamızda ete kemiğe bürünüyor.

Dünyanın kanını emenler tüm güçleriyle bölgemize abanmış durumda.

Türkiye Cumhuriyetinin Devletiyle Milletiyle Vatanıyla ana hedef görüldüğü emperyalist dizayn, tüm kahpelikleriyle bir yandan bağrımızda kan akıtıp, birlik beraberliğimize, temel değerlerimize suikastlar düzenlerken, bir yandan da bölgemizi kanlı cetvellerle şekillendiriyor.

*

Ne acıdır ki!

Bu kanlı proje özellikle de Türkiye’nin imkân ve kabiliyetleri üzerinden gerçekleşiyor. Tüm operasyonlar ülkemiz üzerinden yürütülüp hayata geçirilirken, eşzamanlı olarak nihai hedef Türkiye süratle dönüştürülerek büyük kopuşlara hazırlanıyor.

*

Barzani’ye çekirdek Kürdistanı kurdurup kırmızı halı serenler, Büyük Ortadoğu projesi eş başkanlığına soyunanlar, Arap Baharı diyerek kendinden geçenler, Suriye’de hadi kan dökelim diye dayatanlarında önüne geçenler, gecekondu koridora göz yumanlar, belli ki bu projelerden habersiz değil.

Tüm gelişmeler bilerek taammüden yapıldı!

*

Ve devam ediliyor.

Bu büyük itiraf bile en ufak bir sorgu düşüncesi uyanmadı toplumda. Gündem sarsılmadı, yer yerinden oynamadı.

Hiçbir aydın, kurum kuruluştan, “siz bu projelerin farkındaysanız neden” sorusu gelmedi. Muhalefet liderleri her zaman olduğu gibi yine!

Melül bakışlar hiç etkilenmedi etkilenmiyor, bu uçurum  kenarına taşıyan tükenişten!..

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!