Burhan Kuzu’nun o paylaşımına İYİ Partili Türkkan’dan tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda “Şimdi keneviri dışarıdan ithal ediyoruz. Tarım Bakanlığımız bir çalışmanın içerisine giriyor ve yeniden üreteceğiz” demişti.

Yeniçağ köşeyazarı Batuhan Çolak, 15 tarihli yazısında hükümete yakın medya mensuplarının kenevir konusunuyla ilgili manipülasyon yapıldığını dile getirmişti. Çolak yazısında, “Geçtiğimiz aya kadar izinsiz kenevir üretenler hapis cezası alıyordu. Çünkü kenevir, uyuşturucu maddesi olarak yaygın bir şekilde kullanılıyor.Bu kadar riskli ve her yana çekilebilecek bir konu ile ilgili yapılan yayınlara bakıldığında, medya manipülasyonunu net bir şekilde görebiliyorsunuz.” demişti.

Bugün Burhan Kuzu’nun Twitter’da yaptığı paylaşım dikkat çekti. Kuzu attığı tweet’te şunları söyledi:

 

“İki Türk Girişimci Kenevir kaplamalı x-Ray üretti.Böylece radyasyon emilerek insanlara verilen zarar önlenmiş olacak.Hava Limanıda testlere başlandı.Hele bir de Kenevir üretimine tam kapasite geçersek,o zaman bakın neler olacak.”

Kuzu’nun paylaşımına yapılan eleştiriler şöyle:

İki Türk Girişimci Kenevir kaplamalı x-Ray üretti.Böylece radyasyon emilerek insanlara verilen zarar önlenmiş olacak.Hava Limanıda testlere başlandı.Hele bir de Kenevir üretimine tam kapasite geçersek,o zaman bakın neler olacak.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!