Burak Elmas’ın Galatasaray Başkanlığında İlk İşi: Fatih Terim ve Hakan Çalhanoğlu

Burak Elmas’ın Galatasaray Başkanlığında İlk İşi: Fatih Terim ve Hakan Çalhanoğlu

Dün yapılan Galatasaray Başkanlığı seçimlerinde 1957 sonrası Galatasaray’ın en genç başkanı olan Burak Elmas, başkanlık adaylığının ilk gününden beri Fatih Terim ile çalışacağını açık açık dile getiriyordu.

Burak Elmas, Galatasaray Başkanı olmasıyla birlikte ilk icraatini gerçekleştirmek üzere Fatih Terim ile iletişime geçti.

Yarın Sabah Takımın Başında Olacak

Elmas, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hocamızla görüştük, yarın sabah takımının başında, evimiz Florya’da idmanlara başlayacak. Galatasaray’ın teknik direktörü Galatasaraylı Fatih Terim’dir. Mazbata, mukavele, ve seremoni ile kaybedecek 1 dakikamız bile yok. Yapacak çok işimiz var ve birlikte çok şey başaracağız.” ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu Atağı

Başkanlığa geldiğinde Hakan Çalhanoğlu’nu takıma kazandıracağından çok emin bir dille konuşan Başkan Burak Elmas’ın açıklamaları sonrası, bir gün Galatasaray’da oynamak istediğini sık sık dile getiren Hakan Çalhanoğlu’da her şeye açık olduğunu ifade eden açıklamalarda bulunmuştu.

Spor camiasından bugün gelen bilgilere göre Hakan Çalhanoğlu ile yapılan konuşmaların olumlu geçtiği yönünde bilgiler aktarıldı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!