Bugün Türkiye’de 3 Vatandaşımız İntihar Etti, Hiçbiri Ulusal Basında Yer Almadı

Bugün Türkiye’de 3 Vatandaşımız İntihar Etti. Hiçbiri Ulusal Basında Yer Almadı

Bugün, Türkiye’de intihar eden 3 vatandaşın haberi ulusal basında yer bulmadı.

Bugün Türkiye’de art arda 3 intihar olayı daha gerçekleşti. Çorum’da biri öğretmen, diğeri emekli iki kişi ve Ankara’da bir polis memuru henüz bilinmeyen nedenlerle aynı gün yaşamlarına son verdiler.

Sabah saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Çoraklık 20. sokakta yaşayan ve Büyük Düvenci Köyü’nde öğretmenlik yaptığı öğrenilen 58 yaşındaki Haydar Öngen, elektrik kablosu ile kendini asarak yaşamına son verdi.

6 SAAT SONRA AYNI İLDE İKİNCİ İNTİHAR

Çorum yerel gazetelerinin haberlerine göre diğer olay ise 6 saat sonra Ulukavak Mahallesi Sarılık 1. Sokakta meydana geldi. Yine Çorum’da 58 yaşındaki İsmail Yörük, eşinin dışarı çıktığı sırada kendini eşinin eşarbıyla doğalgaz borusuna asarak intihar etti. Yörük, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

AYNI GÜN ANKARA’DA ÜÇÜNCÜ İNTİHAR

Ankara’da görevli olan polis memuru M.T. (33) henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı intihar etti. Polis memuru M.T. için memleketi Söke’de cenaze töreni düzenlendi.

Art arda gerçekleşen üç intihar olaylarıyla ilgili soruşturmalar başlatılırken, intiharların ulusal basında yer almaması dikkat ve tepki çekti.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!