Bugün Google’da Trend Olan Aramalar

Bugün Google'da Trend Olan Aramalar

Dünyanın en popüler arama motorlarından biri olan Google tarafından geliştirilmiş bir arama keşif aracı olan Google Trendler, kullanıcılarına diğer kullanıcıların yaptığı aramalar hakkında önemli istatistikler sunuyor.

Arama yapan kişilerin anonim olarak görüldüğü bu istatistiklerde arama yapılan popüler kelimeleri, tarihlere göre gündemi, arama yapılan şehirleri hatta tarih ve saat detaylarını bile görebiliyorsunuz.

Arama motoru devi Google’ın trend olan aramalarının başında, sosyal medya hesabından kongre açıklamaları yapan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk geliyor.

Asiltürk’ü Coinbase ve Yıldız Ayhan takip ediyor.

Bugün Google’da trend olan aramalar nedir? Neden trend oldular? İşte ayrıntılar:

Oğuzhan Asiltürk

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, sosyal medya hesabı üzerinden “Güçlü bir Saadet Partisi teşkilâtı oluşturmak ve gençleri, Millî Görüşe kazandırmak için, benim gözetimimde, geniş istişarelerle bir liste hazırlanacak ve kongre başkanlığına sunulacak” ifadelerini kullandı.

Asiltürk ayrıca, “İnşaallah, önümüzdeki kongrede alacağımız kararlarla, Saadet Partimiz, kuruluşundaki değerleri savunur hâle gelir” diyerek partide yeni yönetim hedefini açıkladı.

Erdoğan’la ittifak görüşmeleri yapan Asiltürk’ün Twitter’da yaptığı paylaşımların ardından konuya ilişkin açıklama yapan Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, “Saadet Partisinin yetkili kurulları ve karar organları bellidir” dedi.

Asiltürk’ün paylaşımı ve Saadet Partisi’nden art arda yapılan açıklamaların ardından Google trendlerde “Oğuzhan Asiltürk” birinci sırada yerini aldı.

Coinbase

Dün akşam saatlerinde Coinbase Pro’nun listeleme duyurusuyla 3 altcoin, ciddi bir ivme kazandı. Shiba Inu (SHIB), Chiliz (CHZ) ve Keep Network (KEEP) duyurunun ardından yüzde 20’nin üzerinde yükseldi.

Yıldız Ayhan

Halk müziğinin önemli isimlerinden Yıldız Ayhan’dan acı haber geldi. 83 yaşındaki Ayhan, hayata veda etti. Sanatçının naaşının 17 Haziran Perşembe günü öğle namazından sonra İstanbul Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Hande Subaşı

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi “Baht Oyunu” bu akşam 20.00’de başlıyor. başlıyor.

Hasbulla Magomedov

Sosyal medyanın son dönemdeki fenomen ismi Hasbulla Magomedov yaşıyla ve çektirdiği fotoğraflarla ilgi toplayan isimlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Sosyal medyada dövüş görüntüleriyle gündeme gelen Hasbulla Magomedov, Google trendlerindeki yerini aldı.

18 yaşında olan Hasbulla Magomedov, 2003 yılında Dağıstan’da dünyaya geldi. Son zamanlarda sosyal medyadaki videoları ve fotoğrafları ile ilgi çeken Magomedov, kısa sürede popüler oldu. Hasbulla Magomedov, lüks araçlara olan olan düşkünlüğüyle biliniyor.

Fransa – Almanya

Fransa -Almanya maçı, Antonio Rüdiger, Fransız yıldız Pogba’yı sırtından ısırmasıyla gündem oldu. Trendlerdeki yerini alan maçta, Allianz Arena’da erken final havasında müthiş bir çekişmeye sahne olan Rüdiger ve Pogba bir çok pozisyonda karşı karşıya geldi.

Fransa’nın 1-0 önde olduğu ilk yarının bitimine dakikalar kala Premier Lig’de Chelsea forması giyen Alman savunmacı Antonio Rüdiger, Manchester United’ın yıldızı Pogba’yı markaja aldığı sırada sırtına doğru ağzıyla bir hareket yaptı. Rüdiger’in bu hareketi sonrası acı içinde kalan Pogba olaya yakın olan yardımcı hakeme itirazlarda bulundu.

Serdar Dursun

Sarı Lacivertliler dün akşam sürpriz bir şekilde Darmstadt formasıyla gol kralı olan Serdar Dursun’u renklerine bağladığını açıkladı. Transfer haberinden sonra futbolcu, Google’da en çok aranan isimlerden oldu.

“Ada Masalı Nerede Çekiliyor?”

Başrollerinden Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un oynadığı Star Tv’nin yeni dizisi Ada Masalı’nın ilk bölümünün ardından “Kırlangıç Adası nerede, Ada Masalı nerede çekiliyor” soruları izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Kırlangıç Adası nerede?

Kırlangıç Adası, Yunanistan’a bağlı Teselya bölgesinde bulunan bir ada.

Ada, İskados, Skopelos adalarını da bulunduğu Şeytan Adaları’nın bir parçası.

Ancak dizi Kırlangıç Adası’nda değil İzmir’in Sığacık ilçesinde çekiliyor.

“Biontech Yan Etkileri”

Türkiye’de koronavirüs aşılama çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Bilindiği gibi, koronavirüs aşı sürecinde Biontech aşısı ve Sinovac aşısı uygulanıyor. Biontech aşısı yan etkileri nedir sorusu, Biontech aşısı seçmeyi düşünenler tarafından en çok aratılanlardan oldu.

Bugüne kadar COVID-19 aşılarına yönelik gerek yürütülen klinik çalışmalarda gerekse mevcut aşı uygulamalarında ciddi yan etkilere rastlanmamıştır. Aşılama sonrasında görülen yan etkiler sıklıkla hafiftir.

Bunlar; yorgunluk, baş ağrısı, ateş, titreme, kas/eklem ağrısı, kusma, ishal, aşı uygulanan bölgede ağrı, kızarıklık, şişlik gibi hafif yan etkilerdir. Ancak nadir de olsa alerjik reaksiyonların olabileceği göz ardı edilmeden aşı uygulamasından sonra bir rahatsızlık hissedilmesi durumunda en yakın sağlık kuruluşuna başvurulması ve hekime yakın zamanda aşı olunduğu bilgisinin iletilmesi unutulmamalıdır.

Babalar Günü Ne Zaman 2020

Yılın en özel günlerinden Babalar Gününe sayılı günler kala, google trendlerde en çok arananlardan biri de bu yılki babalar günü tarihi oldu.

Babalar Günü, geleneksel olarak her haziran ayının üçüncü haftasının pazar günü kutlanıyor. Bu bilgiler doğrultusunda Babalar günü bu yıl yani 2021’de 20 Haziran Pazar günü kutlanacak.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!