Böyle Canilik Görülmedi! Sevgilisinden Kıskandı Kızını Öldürdü: Cansız Bedeninin Parçalarıyla Yemek Yaptı

featured

Brezilya’yı ayağa kaldıran korkunç bir olay yaşandı. Anne Ruth Floriano, sevgilisinden kıskandığı için 9 yaşındaki kızını cenice katletti. 

Annenin kızını öldürmeden önce telefonunda “Ceset nasıl kesilir?” diye aratması sonucu yakayı ele verdi.

Brezilya’nın Sao Paulo kentinde yaşayan 30 yaşındaki Ruth Floriano isimli bir kadın 9 yaşındaki kızını dişlerini fırçaladığı sırada canice katletti. Kızı Alany Silva’nın sevgilisiyle yakın bir ilişkisi olmasını kıskanan Floriano’nun cinayetten önce internette cesedin parçalanmasına dair araştırma yaptığı ortaya çıktı. Polis ekipleri kızıyla birlikte yaşadığı Floriano’nun evinin buzdolabında cansız beden parçalarının bulunması üzerine genç kadın tutuklandı.

Polise verdiği ifadesinde olay gecesinde alkol ile yasaklı madde aldığını ve uyumak için odasına gittiğini ifade eden Floriano uyandığında ise kızının cansız bedeniyle karşılaştığını söyledi. Ancak mahkemede kızını dişlerini fırçalarken öldürdüğünü itiraf eden anne kalıntıları buzdolabına koyduğunu ve bir kısmıyla da yemek pişirdiğini söyledi. Cansız bedene ait parçalarıan tam 3 hafta boyunca buzdolabında kaldığı belirtildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!