Boşanmak İsteyen Eşine Kurşun Yağdırdı Sonra Çok Sevdiğini Söyledi

Boşanmak İsteyen Eşine Kurşun Yağdırdı Sonra Çok Sevdiğini Söyledi

İstanbul’da boşanmak istediği kocası tarafından kurşun yağmuruna tutulan ve kendi kanıyla yere “Beni Ragıp vurdu, kurtuldum” şeklinde yazı yazan Nurtaç Canan’ın yaralanması davasının görülmesine devam edildi. Mahkemede söz verilen tutuklu sanık Ragıp Canan, “Benim gayem eşimi sadece korkutmaktı. İşyerimize ait pos cihazını almakla tehdit ettiği için yaptım” diye konuştu. Mahkeme heyeti, sanık Ragıp Canan’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Sanık Ragıp Canan, “Sayın eşime en derin sevgilerimi sunuyorum. Hata benim, bütün suç benim. Eşimle her hafta telefonla konuşuyoruz. Biliyorum onun bana kalbi kırılmış, ona hak da veriyorum. Benim gayem eşimi sadece korkutmaktı. İşyerimize ait pos cihazını almakla tehdit ettiği ve benden habersiz bilet aldığı için bir anlık öfkeyle bunu yaptım. Zaten eşimin bacağında kanı görünce hemen oğlumu aradım. Ambulans ve oğlum eve girebilsin diye kapıyı açık bıraktım. Öldürme niyetim yoktu. Eşim şikayetinden vazgeçse de geçmese de ben onu seviyorum ve saygı duyuyorum.

Biz düşman değiliz. Kolay mı birbirimize bir ömür vermişiz. Ortak bir fidanımız var. Eşim benim kıymetlimdir. Bir anlık aptallıktı. Ben eşimi çok seviyorum. Bilerek, isteyerek yapmadım. Ben eşime kendimi affettirmek, gönlünü almak istiyorum. Bunun için de sizden yardım istiyorum. Terör örgütüne bağlı birisi karşınıza geçip, pişmanım deyince pişmanlıktan yararlanıp affediyorsunuz. Ben de eşini çok seven biri olarak pişmanım diyorum. Benim pişmanlığım sonsuz ve vicdan azabına dönüşen bir pişmanlıktır. Eşim benim başımın tacı. Ben de çok mağdurum. Hepimiz bir tarafa düştük. Esnafım ve işyerim kapalı. 13 aydır içerideyim. Tahliyemi istiyorum” dedi.

ddianamede, sanık Ragıp Canan’ın, “eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs”, “silahla tehdit” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından 19 yıldan 39 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!