Boğazını sıkan torununa karşı kullandığı baston silah sayıldı

Boğazını sıkan torununa karşı kullandığı baston silah sayıldı

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Beştaş köyünde kardeşler arasında mal varlığı paylaşımı sırasında çıkan tartışmada, 100 yaşındaki F.T. ile 52 yaşındaki torunu S.Ö. arasında kavga çıktı. Torun S.Ö., ninesi F.T.’nin boğazını sıktı. Bunun üzenine F.T. torununa önce hakaret etti, ardından bastonla vurdu. Araya giren aile üyeleri çıkan kavgayı ayırdı. İkili, jandarma karakoluna giderek birbirinden şikayetçi oldu

Olayda F.T. torununun kendisinin boğazını sıktığı belirterek, “Elinden kurtulmak için kendimi savundum” dedi. S.Ö. ise anneannesinin kendisine hakaret ettiğini ve bastonla vurduğunu söyledi.

Enis Yıldırım’ın haberine göre, jandarma tarafından ifadesi alınan iki kişinin dosyası adliyeye gönderildi. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olayla ilgili başlattığı soruşturma tamamladı.

NİNEYE DE TORUNA DA DAVA

Savcı nine F.T. hakkında alt soya karşı gerçekleştirdiği eylemde kullandığı bastonu silah kabul etti. F.T.’nin alt soya karşı kasten yaralama ve hakaret suçundan 9 aydan 3.5 yıla kadar hapsini talep eden savcı, S.Ö.’nün ise üst soya karşı kasten yaralama suçundan 6 aydan 1.5 yıla kadar hapsini istedi.

Savcı hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. Nine ve torun önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!