Boğaziçi Üniversitesi’ne Ensar Vakfı’ndan atama

featured

Boğaziçi Üniversitesi yönetimi, genel sekreter yardımcılığına Karaman’da 45 çocuğun cinsel istismara maruz bırakılması ile gündeme gelen Ensar Vakfı’nın mütevelli heyeti üyesi Vahap Doğan’ı atadı.

Politikyol’dan Mehmet Baran Kılıç’ın haberine göre, Doğan aynı zamanda AK Partili Pendik Belediyesi’nde 2019-2024 yılları arasında başkan yardımcılığı da yapmıştı.

Boğaziçi Üniversitesi yönetimi daha önce de AK Partili belediyelerde çalışan birçok kişiyi işe almıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti yönetimindeyken İSKİ’de çalışan Uğur Kandemir, Boğaziçi Üniversitesi genel sekreter yardımcılığına getirilmişti.

AK PARTİLİ BELEDİYELERDEN ATANAN İLK İSİM DEĞİL

İBB’de çalışan Bahattin Toptaş ise Boğaziçi’nde şube müdürü yapılmıştı. İSKİ’de çalışan Abdülbasit Körük de Boğaziçi’nde işe alınmıştı. Bu üç isim yaklaşık iki ay önce, AK Partili Hatay Belediyesi’ne ‘transfer’ olmuştu.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Beykoz Belediyesi’nin AK Parti döneminde belediye başkan yardımcılığı yapan Nihat Mutlu, Boğaziçi Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı’na, AK Partili Beykoz Belediyesi’nde özel kalem müdürlüğü yapmış Muhammed Acar da destek hizmetleri şube müdürlüğüne getirildi.

İSKİ’de AK Parti döneminde çalışmaya başlayan Ramazan Kesik de Sağlık, Kültür ve Spor Daire başkanlığına getirilmişti.

(ALINTI)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!