BİR ŞANS DAHA

BİR ŞANS DAHA
İşsizlik dağ gibi olmuş gençler bunalıma girmiş ama iktidar bir kere daha şans verin düzelecek diyor.
Tarım İflas etmiş üretici artık hiçbir şey üretemez hale gelmiş Çiftçi Kredi borçlarıyla Sürüm Sürüm sürünüyor ama iktidar bir kere daha şans verin düzelecek diyor.
Çalışma adaleti ortadan kaybolmuş, vergi adaletsizliği had safa’ya ulaşmış, gelir ve gider arasındaki uçurum her geçen da gün daha da büyümüş Aşık Mahsuni’nin dediği gibi fakir muhtaç olmuş kuru Soğana ama iktidar bir şans daha verin her şey düzelecek diyor.
Yandaşlar zengin edilmiş, orta direk iyice fakirleşmiş, iğneden ipliğe her şeye zam gelmiş ve aileler çocuklarının ceplerine harçlık koyamaz hale gelmiş ama iktidar bir şans daha verin her şey düzelecek diyor.
Atatürk’ten günümüze kurulan fabrikalar kurumlar 15 yıl içerisinde satılıp özelleştirme adı altında peşkeş çekilmiş, Yap işlet devret modeliyle Devlet iyice bataklığa sürüklenmiş, elimizde bizim olan hiçbir şey kalmamış ama iktidar bir şans daha verin her şey düzelecek diyor.
Evlerde tencere kaynamıyor, anneler evlatlarına ne yedireceğiz diye kara kara düşünüyorlar, babalar faturaları ödeyemiyoruz diyerek sinir hastası oluyorlar, bankalardan aldıkları krediyi geri ödeyemiyorlar ama siyasi iktidar bir şans daha verin her şey düzelecek diyor.
Parasızlıktan gençler fuhuşa ve uyuşturucuya sürüklenmiş, gayrimeşru her alanda artmaya devam etmiş çek senet tahsilatı örgütlü çeteler sokaklarda boy göstermeye başlamış, mafyalar esnafın korkulu rüyası haline gelmiş ama iktidar bir şans daha verin her şey düzelecek diyor..
20 yaşındaki gençler iş bulamadığı için teskere bırakıp sözleşmeli er olmuş, Doktor mühendis gibi meslek gruplarına mensup kimi gençlerde yurt dışına kaçmakta çareyi bulmuş, iş bulamayan diplomalı gençler de sokaklarda simit satmaya başlamış, emekliler çaresizlikten kara kara düşünür olmuş ama iktidar bana bir şans daha verin her şeyi düzelecek diyor.
EY İKTİDAR.. 20 yıl fetö ile işbirliği yaptın, PKK uzantısı HDP ile AÇILIM adı altında al gülüm ver gülüm yaptın, Suriye’de Türkiye’nin başını belaya soktun, dış politikada çuvalladın ve hala bizden bir şans daha istiyorsun peki hangi yüzle..
Bu ülkede Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi olan Zafer partisi var. Saray saltanatı artık sona ermeli diyor. Türk devletini Türk milletine yeniden iade edeceğiz diyor. “Ya devlet başa ya Kuzgun leşe” diyor.
Öyleyse bir şans daha yok size, Türkiye ve Türk milletine yaptığınız kötülüklerin hesabını birer birer vereceksiniz. Gırtlığınıza giren haram lokmaları geri çıkarmadan gün yüzü yok size…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!