Binance, Bitcoin Lightning Network’ü başlattı!

featured

Binance, Bitcoin Lightning Network’ün BTC çekme ve yatırma platformuna entegrasyonunu tamamladığını açıkladı.

Binance tarafından 17 Temmuz’da yayınlanan bir blog gönderisinde, kullanıcılarının artık BTC çekme ve yatırma işlemleri için 2. katman ölçekleme çözümünü kullanabileceklerini belirttiler. Kullanıcılar artık BTC çekmeyi veya yatırmayı seçtiklerinde, artık bir seçenek olarak “LIGHTNING“ı seçebilecekler. Diğer seçenekler arasında BNB Smart Chain (BEP-20), Bitcoin, BNB Beacon Chain (BEP2), BTC (SegWit) ve Ethereum ERC-20 yer alıyor.

Lightning Network’e talep artıyor

Binance, BTC ağ gas ücretlerindeki son artışın neden olduğu bir problem nedeniyle BTC çekimlerini geçici olarak duraklatmak zorunda kalmıştı. Bu olaydan sonra Lightning Network’ün entegrasyonunu ima ederek Mayıs ayını işaret etmişti. Binance’in Lightning Network duyurusuyla birlikte diğer borsalarından bu alana yoğunlaştığı görüldü. İlgili borsalar arasında en dikkat çeken isim Coinbase oldu.

Kripto yatırımcılarına ve borsalara kolaylık sağlayan bu sistem, giderek ilgi çekiyor. Son olarak Binance’in de tamamen “LIGHTNING’i” aktif etmesi, 2.katman ölçekleme çözümüyle ilgili hizmetleri ön plana çıkardı. Şu an için Binance’de yatırım-çekme seçenekleri olarak BNB Smart Chain (BEP-20), Bitcoin, BNB Beacon Chain (BEP2), BTC (SegWit) ve Ethereum ERC-20 bulunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!