Binada patlama oldu, balkondan düşerek hayatını kaybetti

featured

Olay, Odunpazarı ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi, Kemer sokak üzerinde meydana geldi. Dört katlı bir apartmanın en üst katındaki dairede bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. İhbar üzerine sokağa çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Mahallede büyük korkuya yol açan patlamada ilk belirlemelere göre apartmanın 4’üncü katındaki daire balkonundan düştüğü tahmin edilen 1 kişi hayatını kaybetti. Trafiğe kapatılan sokakta polis ve itfaiye ekiplerinin incelemesi sürüyor.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Evin balkonundan sokağa düşerek hayatını kaybeden kişinin Mustafa Erbay Özdil (34) olduğu tespit edildi. Özdil’in evde yalnız olduğu ve başka yaralanan olmadığı belirtildi.

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Özdil’in cesedi otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ve itfaiye ekiplerince yapılan ilk incelemelerde patlamanın evin mutfak bölümünde meydana geldiği belirlendi.

Patlama sonucu daireden düşen mutfak, pencere ve beton parçaları nedeniyle sokak adeta savaş alanına dönerken, park halindeki 3 aracında zarar gördüğü belirlendi.

PATLAMA ANI ARAÇ KAMERASINDA

Odunpazarı ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi, Kemer sokak üzerindeki patlama anı ise park halindeki bir otomobilin araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde 4’ncü kattaki dairenin mutfak ve balkon kısmında bir anda patlama olduğu, daha sonra ise dairede yangın çıktığı görüldü. İtfaiye ve polis ekiplerince patlamanın nedenine ilişkin inceleme sürüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!