Bill Gates, Türkiye’deki Yat Personeline Üç Araç Dolusu Çiçek ve Hediye Gönderdi

Bill Gates, Türkiye'deki Yat Personeline Üç Araç Dolusu Çiçek ve Hediye Gönderdi

Muğla ve Aydın illeri kıyılarında on günlük tatil yapan Microsoft’un kurucu ortağı ve dünyanın sayılı zenginlerinden Bill Gates, tatilini geçirdiği yatların personeline çiçek ve hediyeler yağdırdı.

Türkiye’de yatırım yapmak için Ege ve Akdeniz kıyılarında 3 milyon metrekarelik arsa arayışına giren ve Bodrum’un Gölköy Mahallesi’ndeki ünlü iş insanları ile bir araya gelerek yatırım hakkında konuşan Bill Gates, tatilini geçirdiği yatlar ilçeden ayrılmadan önce yat personeline çiçek ve çeşitli hediyeler gönderdi.

Sözcü’den Yaşar Anter’in aktardığına göre, dün akşam saatlerinde Kumbahçe Mahallesi’ndeki gemi yanaşma iskelesinde demirleyen ve yaklaşık 14 tanker akaryakıt takviyesi yapan Flying Fox yatının personeline 3 araç dolusu çiçek ve hediyeler gitti. Araçlardan indirilen çiçeklerin ve hediyelerin yata taşınması yaklaşık 20 dakika sürdü.

Flying Fox yatının bugün erken saatlerde Bodrum’dan yarılarak Kıbrıs Adası’ndaki Limasol kentine hareket ettiği görüldü. Wayfinder ve Lana isimli yatların personelinin önemli bölümünün ise izine çıkarıldığı görüldü.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!