Bergüzar Korel’in İlk Hamilelik Görüntüsü

Bergüzar Korel'in İlk Hamilelik Görüntüsü

Geçen yıl mart ayında ikinci kez anne olan oyuncu Bergüzar Korel, şimdilerde üçüncü çocuk heyecanı yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyuran Korel, büyüyen karnı ile verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

2009 yılında nikah masasına oturan oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, ilk çocukları Ali 2010 yılında dünyaya gelmişti. Korel ve Ergenç, geçtiğimiz yıl mart ayında ikinci kez anne-baba oldular. Çift ikinci çocuğuna Han ismini vermişti. Şimdilerde ise heyecanla üçüncü çocuklarının dünyaya gelmesi bekliyorlar.

Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan 38 yaşındaki Bergüzar Korel, önceki gün yakın arkadaşları ile bir araya geldi. Korel, dostları ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Fotoğrafta Bergüzar Korel’in karnının iyice belirginleştiği dikkat çekiyor.

Üçüncü Kez Hamile Olan Bergüzar Korel'in İlk

Korel, sürpriz hamileliği sebebiyle rol alacağı diziye veda ettiğini şu sözlerle ifade etmişti: “Sete çıkmaya hazırlanırken ailecek de bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak, hamile olduğumu öğrendim. Hamile olmam projeye devam etmeme engel değilken, artan vakalar yüzünden çekimlerimizi ileri bir tarihe attığımızda maalesef fiziksel değişimim karaktere ve projemize uygun olmayacağı için aylardır üzerinde çalıştığımız işimizi erteleme kararı almak zorunda kaldık. Bir yandan minik bebeğimiz, bir yandan çok kıymetli insanlar ile büyük bir emek vererek, üzerine çalıştığımız bu projeye veda etmek… Benim için hiç kolay değil.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!