Başkentgaz abonelerine SMS gönderdi! SMS’i dikkate almayan faturayı cezalı ödeyecek

featured

Başkentgaz Ankaralılara doğal gaz hizmeti sağlamaya devam ediyor. Başkentgaz tarafından sağlanan doğal gaz arzı ile ilgili bilgilendirmeler devam ederken abonelere bir son dakika SMS’i gönderildi. SMS’i dikkate almayan aboneler ise ceza ödeyebilir.

Başkentgaz abonelerine SMS gönderdi! SMS’i dikkate almayan faturayı cezalı ödeyecek – Başkent Ankara’nın doğal gaz arzını Başkent Doğalgaz Dağıtım Şirketi (Başkentgaz) sağlıyor. Hizmetlerini kesintisiz ve kaliteli olarak sürdürmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkentgaz, çeşitli çalışmaları hakkında da abonelerini bilgilendiriyor.

Abonelerini SMS yolu ile bilgilendiren Başkentgaz, bu kez çok önemli bir açıklamaya yer verdi. Artan faturaları takip etmekte zorlanan, fatura ödeme işlemlerini aksatmak istemediği için bankaya otomatik ödeme talimatı veren aboneleri için bir bilgilendirme mesajı yayımladı.

DOĞALGAZ FATURALARI CEZALI ÖDENECEK

Başkentgaz faturalarını otomatik ödeme talimatı vererek kredi kartı ile ödeyen abonelere yönelik açıklamaya yer veren Başkentgaz, otomatik ödeme talimatı veren kişilere yönelik olarak duyuru yayımladı. Özel bankalarından biri olan QNB Finansbank tarafından müşterilerine SMS ile bilgilendirme yapıldı.

QNB Finansbank tarafından Başkentgaz abonelerine gönderilen bilgilendirme mesajında “Değerli Abonemiz, şirketimiz ile QNB Finansbank A.Ş. arasındaki ilgili anlaşma sona ermiş olup, 01.09.2023 itibari ile söz konusu bankanın otomatik ödeme sistem kaydı kapatılacaktır. Fatura ödemelerinde herhangi bir sorun yaşamamanız için söz konusu tarihten önce gerekli güncellemelerinizi yapmanız hususunu bilgilerinize sunarız.” ifadeleri yer aldı. Başkentgaz abonelerinden doğalgaz faturası için otomatik ödeme talimatı verenler için güncellemelerin 1 Eylül 2023 tarihinden önce yapılması konusunda hassasiyet istendi.

screenshot-4.jpg

Söz konusu mesajı dikkate alamayan ve hali hazırda QNB Finansbank otomatik ödeme talimatı bulunan kişilerin faturaları ödenmeyeceğinden gelecek diğer faturaya gecikme bedeli yansıtılacak. Dolayısıyla doğalgaz faturanızda herhangi bir gecikme bedeli ödememek için anlaşmalı olduğunuz bankayı belirtilen tarihten önce değiştirebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!