Başkan Subaşı, köpek katliamı ile ilgili konuştu: ‘Hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak’

featured

Olay dün Bilecik- Sakarya istikameti 2. Tünel mevkiinde yol kenarında 14 köpeğin ölü, 1 köpeğin yaralı bulunması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Bilecik Belediyesi Hayvan Rehabilitasyonu çalışanı 2’si kadın toplam 5 şahıs gözaltına alınmıştı. Jandarmadaki sorgularının ardından 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Konu hakkında açıklama yapan Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, “Bilecik’te talihsiz bir durum yaşandı. Bizlerde olayın hemen ardından belediye personellerimizin yanına barınağımıza gittik. Arkadaşlarımızın gözlerinin içine bakarak bu olayla bir alakaları olup olmadığını sorduk. Olay Vezirhan mevkiinde olduğu için hiç aklıma gelen bir olay değildi. Arkadaşlarımızla konuştuk, arkadaşlarımız yeminler ettiler. Bu olayla ilgili hiçbir alakaları olmadığını söylediler. Bende her yönetici gibi tabi ki çalışma arkadaşlarımıza güvendim. Güvenmesem zaten yıllarca barınakta kalamazlardı. Burada 15-30 yıllık personellerimiz var. Nasıl güvenmeyelim? Hep birlikte bir basın açıklaması gerçekleştirdik” dedi.

“HİÇ KİMSENİN YAPTIĞI YANINA KAR KALMAYACAK VE ORTAYA ÇIKACAK”

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı açıklamasının devamında, “Olaydan 4-5 saat sonra maalesef kendi kayıtlarımıza bakarak bu olayın bizim aracımızla oraya gittiği gözüküyor. Bunu ilk vali beyle paylaşanda benim. Delilleri paylaşanda benim. Elimizde siyasi olgularda var. Hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmamalı. Olan bizim güzel canlarımıza oldu. Siyaseten bu durumların kullanılması peşimizin canını yaktı. Çalışanlar şuan mahkemeye çıkmış durumdalar. İş akitleri sona erdi. Müdürümüz açığa alındı. Herkes yaptığının cezasını çekecek. Bizler sadece personelimize güvendik. Onların yanında olduğumuzu hissettirmeye gayret ettik. Ama arkada bambaşka bir komplo çıktı. Bundan dolayı çok üzgünüm. Bunun yanında olmamız mümkün değil. Bir evcil hayvanları, evinde kedileri olan birisi olarak söylüyorum, bir anne olarak söylüyorum. Hiç kimse bu kadar merhametsiz olamaz, olmamalı. Ülkeyi sevgi kurtaracak, hep birlikte kenetleneceğiz. Bunların önüne geçeceğiz. Çok güzel deliller var, hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak ve ortaya çıkacak. Evet siyasi bir komploda var işin içerisinde” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!