Başakşehir’den Fenerbahçe’ye Şok Transfer

Başakşehir'den Fenerbahçe'ye Şok Transfer

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’ndeki asbaşkanlık misyonu idare heyeti üyeliğinden dün ayrılan Ahmet Ketenci Fenerbahçe Lideri Ali Koç’un listesine ismini asil üye olarak yazdırdı.

Fenerbahçe’nin yeni idaresinde yer alacak olan Ahmet Ketenci Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Ahmet Burak Erdoğan’ın eşi Sema Erdoğan’ın ağabeyi.

Ahmet Ketenci birinci olarak Aziz Yıldırım devrinde Fenerbahçe İdare Heyeti yedek listesinde, 2018’de Aziz Yıldırım ile Ali Koç ortasındaki başkanlık yarışında da Aziz Yıldırım’ın listesinde yer almıştı.

Başakşehir’in Başkanı Göksel Gümüşdağ da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın ağabeyi Hasan Gülbaran’ın kızı Müge ile evli. Yani Göksel Gümüşdağ da Erdoğanların damadı. Gümüşdağ, uzun süre İBB Meclisi Başkan Vekilliği görevini yürüttü.

Başkan Ali Koç’un listesine giren bir diğer dikkat çekici isim ise Nükhet Küçükel Ezberci.

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Yedek Yönetim Kurulu Üyesi olan Ezberci, 2019’da Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yapılan atama kararıyla Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyeliğine getirilmişti.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!