Bakanlıktan Şener Şen’li Kamu Spotu

Bakanlıktan Şener Şen'li Kamu Spotu

Sağlık Bakanlığınca Covid-19 aşısının önemini anlatmak ve aşıya katılımı arttırmak amacıyla düzenlenen kamu spotlarında Şener Şen ve Ezgi Mola da yer aldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, “Kolları sıvıyoruz” sloganıyla yürütülen Covid-19 aşı uygulaması kapsamında hazırlanan ve Şener Şen ile Ezgi Mola’nın, vatandaşları aşı olmaya çağırdığı bir kamu spotu videosu yayınladı.

Şener Şen, spotta “Sinemalarda, konserlerde, tiyatrolarda yeniden buluşmamız için, normal hayatımıza geri dönmemiz için siz de mutlaka aşınızı yaptırın” ifadesini kullandı.

Ezgi Mola ise vatandaşlara “Bu kadarı ancak filmlerde olur dediğimiz birçok şeyi pandemi döneminde yaşadık. Ancak filmin sonunu değiştirmek bizim elimizde. Aşımızı olalım, hayatımıza kaldığımız yerden sağlıkla devam edelim.” diye seslendi.

Videolarda ayrıca “Hepimiz biliyoruz ki salgın hastalıkları kontrol altına alabilmenin en etkili yolu, dün olduğu gibi bugün de aşıdır. Tedbirler ve aşıyla Covid-19’u aşıyoruz. Sağlığımız için kolları sıvıyoruz” ifadeleri yer aldı.

Kamu spotlarının televizyon kanallarında da gösterileceği öğrenildi.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!