Bakan’ın Eşinin Paylaştığı Meyve Suyu Paketindeki Mide Bulandıran Görüntü

Bakan'ın Eşinin Paylaştığı Meyve Suyu Paketindeki Mide Bulandıran Görüntü

Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, satın aldığı meyve suyu paketinden içinden çıkan mide bulandıran cismi sosyal medyada paylaştı.

Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, marketten aldığı ve çocuğuna içirdiği meyve suyunun tadındaki bozukluğu fark edince kutuyu kesip içerisine baktı. Kutuyu kestiğinde karşılaştığı iğrenç görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşarak tepki gösterdi. Ürünün son kullanma tarihine bir yıl kalmış olmasına rağmen içerisinden çıkan mide bulandıran görüntüyü kaydedip, sosyal medya hesabında “Aklım almıyor, korkunç bir görüntü” cümleleriyle paylaştı. Sosyal medya hesabından paylaştığı görüntü ile firmaların tüketici sağlığını ne derece tehdit ettiğini de gözler önüne serdi.

Bakan'ın Eşinin Paylaştığı Meyve Suyu Paketindeki Mide Bulandıran Görüntü

Durumla Daha Önce de Karşılaşıldı

Ersoy’un paylaşımından sonra bu durumu yaşayan birçok kişi olduğu anlaşıldı. Daha öncede bir çok tüketicinin benzer durumla karşılaşarak sosyal medya üzerinden paylaşımlarda ve şikayetlerde bulunduğu ortaya çıktı. Farklı paylaşımlarda kutuların içerisinden çıkan mide bulandıran görüntüler arasındaki benzerlik dikkat çekti.

Firma Kendini Savundu

Bakan Ersoy’un eşinin paylaşımı sonrası firma, sosyal medya üzerinden Ersoy’a cevap vererek kendini savundu. Pervin Aksoy kendisiyle iletişime geçen firmanın açıklamalarını da paylaştı. Firma “taşıma ve depolama koşularında nadiren de olsa, gerçekleşebilen paketin hasar görmesi ve hava alması sonucu gıdalarda olan bozulma olduğu tespit edilmiştir. bu konudaki detaylar raporumuzda mevcuttur. Ürünlerimizde hiçbir koruyucu katkı kullanılmadan üretilmektedir.” açıklamasında bulundu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!