Bakan Çavuşoğlu: Bugün sadece oyun kurmuyoruz, ülkemizin ve milletimizin aleyhine kurulan tüm oyunları da bozuyoruz

Bakan Çavuşoğlu: Bugün sadece oyun kurmuyoruz, ülkemizin ve milletimizin aleyhine kurulan tüm oyunları da bozuyoruz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresinde konuşma yaptı.

Çavuşoğlu, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, teşkilatla ve yol arkadaşlarıyla her zaman gurur duyduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da kadınlara ve gençlere çok önem verdiğini vurgulayan Çavuşoğlu, ülke yönetiminde ve partinin her kademesinde kadınlar ile gençlere yer verildiğini ifade etti.

Çavuşoğlu, “İslam İşbirliği Teşkilatında bu dönem gençlik konseyi kurulmuştur. Bugün 61 ülkede faaliyet gösteren bu gençlik kurullarının başında da yine gençlik teşkilatımızdan yetişmiş, sevdiğimiz ve gurur duyduğumuz Taha Ayhan kardeşimiz görev yapmaktadır” dedi.

Bugün ülkenin, güçlü teşkilat ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde çok farklı bir Türkiye haline geldiğini ifade eden Çavuşoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Artık Türkiye olarak başkalarının kurduğu oyunları reddediyoruz, kabul etmiyoruz. Artık Türkiye, güçlü Türkiye, oyunları kuran Türkiye’dir. Bugün sadece oyun kurmuyoruz, bugün ülkemizin ve milletimizin aleyhinde kurulan tüm oyunları da bozuyoruz. Suriye’de, Libya’da, Doğu Akdeniz’de, aynı şekilde Karabağ’da Türkiye, gemileriyle, ordusuyla, milletiyle, Karabağ’da can Azerbaycan ile sahaya indiği zaman sadece oyunlar bozulmadı, dünya alkışladı. Artık Türkiye’siz oyun kurulamayacağını herkes gördü. Bunu daha da iyi idrak edecekler. Bugün artık herkes Türkiye ile göz seviyesiyle konuşuyor. Öğrenemeyenlere de itinayla öğreteceğiz.” dedi.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!