Bahar Candan Olay Sözleri Sonrası Gündemden Düşmüyor

Bahar Candan Olay Sözleri Sonrası Gündemden Düşmüyor

Katıldığı bir stil yarışmasıyla tanınan ve sonra da paylaşımlarıyla ve yaşantısıyla sürekli adından söz ettiren Bahar Candan, geçtiğimiz gün Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan “Gel Gör Beni” programına konuk oldu. Programda söylediği dikkat çekici sözleri sonrası sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Nur Yerlitaş’ın çok sevdiğini söylerken duygulanan Bahar Candan, kendisi için diktiği bir elbiseyi giydi. 5 bin TL maaş + SGK ile arkadaş arayan Bahar Candan, insanların bu paraya onun sehpası olmayı kabul ettiğini söyledi.

“Beynimin dörtte birini kullanıyorum…”

Bahar Candan’ın “Beynimin dörtte birini kullanıyorum. Çünkü öyle. Bana da yetiyor zaten” sözleri üzerine Armağan Çağlayan “O kadar zekisiniz ki o yüzden dörtte birini kullanıyorsunuz, salaklık bende anlamadım” diye karşılık verdi. Bunun üzerine Bahar Candan ise, “Estağfurullah, aslında ‘esta piti piti’ demeliyiz. Anlatırdım ama anlatmayacağım çünkü dörtte birini kullanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Ben teknoloji gibiyim…

Candan kendisinin bir ikon olduğunu söyleyerek, “Ben teknoloji gibiyim. Ne kadar iyiyse o kadar pahalıdır. Ne kadar güzelse o kadar iyidir. Ben o nedenle çok kolayım. Benden daha çok erkek hayranı olan başka bir kız da tanımıyorum. Ben çok ünlüyüm” dedi.

Programdaki bu sözlerin ardından çok konuşulan Bahar Candan’a birçok olumlu olumsuz eleştiriler oldu. Kimileri Candan’ın üstün zekalı olabileceğini düşünürken, kimileri de çok iyi rol yaptığını söyledi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!