Azerbaycan, Türkiye ve Pakistan bayrakları Bakü’de Bayrak Günü’nde dağıtıldı

Azerbaycan, Türkiye ve Pakistan bayrakları Bakü'de Bayrak Günü'nde dağıtıldı

https://haberiniz.com.tr/wp-content/uploads/2020/11/azerbaycan-turkiye-ve-pakistan-bayraklari-baku-de-bayrak-gunu-nde-dagitildi-1.pngBayrak, devletin ve halkın kimliğinin, düşünce tarzının ve ulusal birliğinin sembolüdür. Bayrak bizim onurumuz, haysiyetimiz ve şevkimizdir. Ulusal bayrağımız egemenliğimizin bir simgesidir.
Yaklaşık 30 yıldır her Azerbaycanlının ana hayali, şanlı bayrağımızı memleketlerimizde dalgalandıran Karabağ’ın kurtuluşu olmuştur. O gün çoktan geldi ve kurtarılan bütün topraklarımızda Azerbaycan bayrağı dalgalanıyor.
Bu yıl bayrak tatilimiz çok farklı ve büyük sürprizlerle başladı. Dün Başkomutan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, işgal altındaki Azerbaycan’ın Şuşa kentinin düşmanın elinden kurtarılacağını duyurdu. Bugün Azerbaycan halkı çifte bayram yapıyor.
“Türk Dünyası Büyükleri” gazetesi ve Misyon Medya Grubu, Devlet Bayrağı ve Şuşa’nın kurtuluşu vesilesiyle şehrin farklı yerlerinde bayrak eylemi düzenledi.
Eylemi düzenleyen Ramin Ahmadov, her Azerbaycanlı’nın Cumhurbaşkanımızın ve ordumuzun tarihi zaferinden gurur duyduğunu söyledi: “Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan bayrağının hep yüksek dalgalanacağını ifade etti. Bugün, kurtarılmış şehirlerimizde bayrağımız dalgalanıyor. “Bu, Cumhurbaşkanının Azerbaycan halkına ve devletine verdiği yüksek değerin bir tezahürüdür. Azerbaycan bayrağı yüksek dalgalanmaya devam edecek. Halkımızın bu güveni Başkomutan’ın kararlılığını ve zafere olan güveni yaratıyor. “Dedi. Eylem sırasında Azerbaycan ve Türkiye bayraklarının yanı sıra Büyük Vatanseverlik Savaşı’nda halkımıza ve devletimize destek veren ülkelerin bayrakları dağıtıldı.
Eylem, şehir sakinleri ve yabancılar tarafından büyük bir sempatiyle karşılandı.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!