Azerbaycan Milletvekili Paşayeva’dan Yangın Bölgelerine Yardım Çağrısı

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva'dan Yangın Bölgelerine Yardım Çağrısı

Türkiye’de günlerdir devam eden ve yurdu kasıp kavuran orman yangınları söndürme çalışmalarında Azerbaycan maddi ve manevi desteğini esirgemedi. Azerbaycan milletvekili ve Kültür Komisyonu Başkanı Ganire Paşayeva, Türkiye’deki yangın bölgelerine yardım çağrısında bulunurken, TEMA ve ÖGEM vakıfları aracılığıyla yangın bölgelerine 600 fidan bağışladı.

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva'dan Yangın Bölgelerine Yardım Çağrısı

Paşayeva, yangınlarda zarar gören ormanları ağaçlandırmaya destek çağrısında şu ifadelere yer verdi:

“Kardeş Türkiye’de orman yangınlarında zarar gören yeşillikleri yeniden canlandırmak, doğanın ve insanın yaralarını sarmak için bir an önce adım atan tüm dostları, hümanistleri, doğaseverleri ve tabii ki Türkiye’yi sevenleri selamlıyorum.

Ayrıca TEMA Vakfı aracılığıyla 500, ÖGEM Vakfı aracılığıyla 100 fidan bağışında bulunduk ve bu çalışmaya desteğimizi dile getirdik.

Türk dünyasının tüm dostlarını ve sevenlerini Türkiye’ye fidan bağışı da dahil olmak üzere mümkün olduğunca destek olmaya çağırıyorum.”

DR. AYTAN AHMADOVA’DAN MESAJ

Azerbaycan Gence Üniversitesi Öğretim Üyesi, yazarımız Dr. Aytan Ahmadova yaşanan yangın felaketleri üzerine üzüntüsünü haber merkezimize göndermiş olduğu bir mesaj ile dile getirdi. Ahmadova’nın mesajı şu şekilde:

“Çok geçmiş olsun! Tanrım sizleri korusun. Allaha emanet olun! Yanından dolayı çok üzgünüz. İnşallah tez bir zamanda tamamen kontrol altına alınır.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!