Ayyıldız Hareketi’nden Kazakistan Büyükelçiliği Ziyareti

Ayyıldız Hareketi’nden Kazakistan Büyükelçiliği Ziyareti

Ayyıldız Hareketi Lideri Prof.Dr. Ümit Özdağ, Adana Milletvekili İsmail Koncuk ve beraberindeki heyet Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly’u ziyaret etti.
Sıcak ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen görüşmede Kazakistan ve Türk Dünyasının geleceğine yönelik meselelerde ele alındı.

Özdağ’dan Nazarbayev’e Mektup

Geçtiğimiz günlerde Kazakistan’ın kadim şehri ve Türk Dünyasının manevi başkenti Türkistan (Yesi’ye) bir ziyarette bulunan Ayyıldız Hareketi, Türk Dünyasının gelişimini yerinde gözlemlemişti.

Ayyıldız Hareketi Lideri Ümit Özdağ, tüm bu gelişmelere imza atan Kazakistan kurucu Cumhurbaşkanı ve Türk Dünyasının Aksakalı Nursultan Nazarbayev’e bir teşekkür mektubu yazdı.

Genel hatlarıyla ata vatan Kazakistan özelinde Türk Dünyasına yaptığı katkılardan dolayı Nursultan Nazarbayev’e teşekkür ettiği mektubunda;
“Ziyaretimiz esnasında, Yesi ve civarında başlattığınız müthiş kalkınma hamlelerine şahit olduk. Yesi’deki bir anıtta zatıalinizin ve Atatürk’ün hitabelerini okuduk. Türk Dünyasının merkezi haline Yesi’yi getirmeye yönelik projelerinizi duyduk. Türklük aleminin birleşmesine vesile olacağına inandığımız bu muhteşem gelişmelere talimatlarınız bizleri ziyadesiyle mutlu ve gururlu kıldı. Her birimizin gönlü ve ruhu Yesi’de kalarak ve en kısa zamanda yeniden o güzel ve kutsal diyara tekrar gitmek arzusuyla döndük.” dedi.

Ayyıldız Hareketi Lideri Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet mektubu Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly’a elden teslim etti.

Ayyıldız Hareketi heyeti,nezaketlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı Büyükelçi Saparbekuly’a teşekkürlerini sunarak büyükelçilikten ayrıldı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!