Aynı Gün Teslimat Yapabilen Online Çiçekçiler

Sevdiklerimiz için aynı gün teslimatlı çiçek göndermemiz gereken bazı zamanlar vardır. Bunlar doğum günleri, yıldönümleri, Anneler günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü, ilk iş günü tebriği gibi. Bu günler için gönderilen çiçeklerin zamanında ulaşması önemlidir. Ancak çiçek gönderimini her zaman önceden planlanlayamayabiliriz ve böyle zamanlarda siparişi verdiğimiz gün teslimat yapacak çiçekçilere ihtiyaç duyarız.

Türkiye’nin dört bir yanında bulunan, ülkenin en iyi ve aynı gün teslimat yapabilen çiçekçilerinden online olarak çiçek siparişi verebilirsiniz. Üstelik online çiçek siparişi için birden fazla seçeneğiniz var.

Online çiçek denildiği zaman ilk akla gelen web sitesi ÇiçekSepeti’dir. Yıllardır büyüyen çiçek ağı ile Türkiye geneline hizmet sunan ÇiçekSepeti’nin teslimat ağını kullanan ve aynı kalitede çiçek tasarımları sunan diğer siteler ise 444Çiçek ve Cicek.com’dur. Bu üç online çiçek gönderme sitesinden de Türkiye’nin her yerine, ücretsiz ve aynı gün teslimat avantajları ile çiçek siparişi verebilirsiniz. Yalnızca dakikalar içerisinde siparişini tamamlayabilir, yüzlerce hatta binlerce çiçek aranjmanı içerisinden seçtiğiniz çiçeği dilediğiniz tarih ve saat aralığı içerisinde teslim edebilirsiniz. Böylece çiçeğiniz doğru zamanda doğru yerde olur.

Sevdiklerinize aniden çiçek gönderme ihtiyacınız doğduğu o anları düşünün; mesela çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın doğum günü ve son anda aklınıza geldi. Bir hediye alıp da göndermeye kalksanız doğum gününü kaçırabilirsiniz. Ama çiçeğiniz sizden önce arkadaşınıza ulaşabilir. Ya da bir yakınınızın ilk iş günü ve siz bunu sosyal medyada dolaşırken gördünüz. Hemen ona bir sürpriz yaparak heyecanını paylaşabilirsiniz. Kız kardeşiniz telefonun bir ucunda coşku ile terfi haberini paylaşırken sizinle, siz de bir yandan online çiçek siparişinizi tamamlayabilir, aynı gün içerisinde onu tebrik edebilirsiniz. Teyze ya da amca olacağınızı öğrendiğiniz o an anne ve babaya mutluluğunuzu biz de yaşıyoruz mesajı verebilecek mis kokulu çiçekler göndermek isteyebilirsiniz. Veya sabah işe geldiğinizde yanınızın boş olduğunu fark ettiniz ve arkadaşınızın hasta olduğunu öğrendiniz. Ona, hemen iyileşmesini ve onsuz ofisin çok sıkıcı olduğunu söylediğiniz mesajınızla birlikte çiçeğinizi iletebilirsiniz.

Sabah biraz kırgın ayrıldığınız eşinizin gönlünü almak için sürpriz bir buket yollayabilir, en kısa sürede buzları eritebilirsiniz. Gün ortalarında aslında özel bir gün olduğunu fark edersiniz ve birilerine çiçek göndermeniz gerekir ya da hepsinden öte, o an aşkınız kabarır ve sevdiğinizi mutlu etmek için çiçek göndermek istersiniz… İşte tüm bu anlar, çiçeklerle süslenir ve bu zamanlarda gönderilecek çiçeğin aynı gün gitmesi gerekir. Bu gibi anlarda çiçeklerin ertesi gün ya da daha erken gönderilmesi değil, o anda orada olması gerekir.

Yoğun temponuzda zamandan tasarruf edebilmeniz ve sevdiklerinizi de ihmal etmemeniz için online çiçek siparişi bir çeşit hayat kurtarıcıdır. Hele ki aynı gün teslim çiçek siparişi verebiliyorsanız. Sizin gidemediğiniz yerlere gidebilen çiçekleriniz sayesinde sevdiklerinizin hep yanında olduğunuzu hissettirebilir, yüzlerindeki kocaman gülümsemeden pay alabilirsiniz.

Rengarenk güller ve gerberalar ile hazırlanan çiçek buketleri, farklı vazo tasarımları içerisinde hazırlanan papatyalar, lilyumlar, mevsiminde hazırlanan laleler, frezyalar, birbirinden özel hazırlanan tasarım çiçekler, sukulentler, kaktüsler, orkideler, minyatür bahçeler, teraryumlar, guzmanialar ve daha onlarca çiçek çeşidi tek tıkla eve, işe yani siz nereye isterseniz oraya aynı gün içerisinde teslim ediliyor ve sevdiklerinize sunuluyor.
Kaynak: Cicek.com

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!