Aydın’daki faciada uzman yorumu: Asansör bir kişi fazla bindi diye düşmez

featured

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda yaşanan asansör kazasına 15 kişilik asansöre 16 kişi binmesinin neden olduğu iddialarına tepki gösteren Türkiye Makine Mühendisleri Odası (TMMOB) Aydın Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Erlaçin, “Asansör 16 kişi binince düşmez. Yalnızca çalışmaz” dedi.

TMMOB Aydın Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Erlaçin

TMMOB İNCELEME İÇİN İZİN BEKLİYOR 

Türkiye Makine Mühendisleri Odası (TMMOB) Aydın Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Erlaçin, üniversite öğrencisi Zeren Ertaş’ın ölümüyle ilgili olarak olay yerinde inceleme yapmak istediklerini, gerekli izinlerin verilmesi halinde incele sonucunu kamuoyuna açıklayabileceklerini söyledi.

BAKIMLARI YAPILSA BİR KİŞİ FAZLA DİYE DÜŞMEZ 

Erlaçin “Olay yerine gitmek için savcılıktan gerekli izinleri bekliyoruz. İzin çıkmadığı sürece olay yerine giremiyoruz. Deliller kaybolmadan eğer savcılık bize izin verirse oraya giderek incelemede bulunduğumuzda kesin bir açıklama yapabiliriz. Asansör o kadar kolay düşecek bir şey değil. Haberleri görüyoruz; 15 kişilik asansöre 16 kişi bindiği dile getiriliyor. 15 kişilik asansör 16 kişi binince düşmez. Yalnızca çalışmaz. Tabii bakımları yapılmış bir asansörden bahsediyorum” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!