ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sevda Özbek seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

featured

Seçimlere 2 haftadan daha az bir süre kalmışken ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sevda Özbek çalışmalarına insan üstü bir hızla devam ediyor. Özbek, kendisini yakından takip eden muhabirimize şu açıklamalarda bulundu:

Seçim takvimi olanca hızı ile ilerlerken, milletimizin derdine derman olma noktasındaki kararlılığımızda gün geçtikçe artarak devam ediyor.

Milletimizin sandığa gitmesine sayılı günler kaldı. Toplantılar, esnaf ziyaretleri, mahalle mitingleri yapıyoruz.

Sahada doğrudan seçmenlerimizle buluşuyoruz. Düşündüğümüzün çok üstünde ilgi ile karşılaşıyoruz.

Her kesimden, her meslek grubundan, kadın vatandaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, hemşeri derneklerimizle, esnaflarımızla, gençlerimizle buluşuyor dertlerini dinliyoruz, çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz.

ATA İttifakı, Cumhurbaşkanı Adayımız Sn. Sinan OĞAN ve diğer yardımcı adaylar olarak, Atatürkçü, milliyetçi, vatansever, seçmenler nezdinde sevgi seli ile karşılaşıyoruz.

İstanbul Avcılar’da kahvaltılı bir toplantı yapmak suretiyle kadın kardeşlerimle bir araya geldim.

Oldukça etkili bir katılımın olduğu toplantıda, kadın ve siyaset ilişkisi üzerine söyleşi yaptık, onlarla halleştik, dertleştik.

Tüm bu görüşmelerden bir kere daha anladık ki;

Kadınların karar verme mekanizmalarında yeteri kadar yer almaması ve dolayısıyla siyasetteki temsil eksikliği, halen Türkiyede en önemli kadın sorunları içerisinde yer almaktadır.

Her ne kadar siyasi parti kadın kolları, siyasal yaşamda temsil eksikliğini giderici bir rol olarak gündemimize girse de erkek egemen siyasal yapı içerisinde kadınların siyasetteki rolünü dönüştürme yönünde beklenen verim alınamamıştır.

Üzülerek ifade etmek isterim ki bu rol, kadınlarımızın, çok yerde üye oldukları siyasi partilerin, kermes gibi, yardım toplama gibi etkinliklerle partiye maddi menfaat sağlama elemanı olmaktan öteye gitmelerine izin vermemiştir.

Kadınlar için kaynakların, sorumluluk ve yetkilerin dağıtılmasında söz sahibi olmak, güç ilişkilerinde özne haline gelmek, toplumda kadınlar aleyhine işleyen sosyal, kültürel, ekonomik ilişkilerin yeniden kurgulanmasını sağlayabilmek açısından etkin süreçlerde gerektiğinde risk almak, rol almak çok önemlidir.

Toplantının sonunda katılımcıların, bir kadın olarak çıkışımıza destek verecekleri, bizim şahsımızda ATA İttifakımıza ve Cumhurbaşkanı adayımız Sn.  Sinan OĞAN’a oy verecekleri yönünde söz verdiklerine şahit olduk.

İstanbul Bahçelievler’de dernek ziyareti yaptığımızda yoğun ilgi ile karşılaştık.

Gördük ki Türk Milliyetçileri derin bir dip dalga oluşturmakta, Türk Siyasetinin en önemli denge unsuru olmaya aday, Sn. Sinan Oğan’a ve ATA İttifakımıza verecekleri desteğin heyecanı ile kabına sığmamaktalar.

Türk Milliyetçileri olmadan, hiçbir şeyin olmayacağını, bir kere daha tarihe not düşeceklerini ifade ettiler.

Ülkemizin tarihinde hiç olmadığı kadar ekonomik zafiyet içine düştüğü, on milyonu aşan sığınmacı tarafından adeta fiilen işgal edildiği, PKK/PYD terör yapılanmasının hemen güney sınırımızda “sözde devlet” kurmaya niyetlendiği, eğitimde, adalette, özgürlükte ve daha nice meselede, ülkem insanına diz çöktürüldüğü noktada hepimize çok önemli görevler düştüğünü bu toplantı ortamında yaşadığımız geri dönüşlerle bir kere daha anlamış olduk.

Yer yer karanfil dağıttığımız, yer yer sorunlarını dinlediğimiz esnaf ziyaretlerimiz oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Esnaflarımıza karanfil dağıttım. Aile sıcaklığında bizlere kucak açan, ilgi gösteren, Bahçelievler esnafına teşekkür etmek istiyorum.

Vatandaşlarımızın sorunlarını dinlediğimiz, hatta onlarla röportaj yaptığımız noktalarda halkımız bizi alkışlamakla kalmadı, adeta bağrına bastı.

Resim atölyesine gittik, oradaki kardeşlerimizle görüştük, dertlerini dinledik. Muhtar ziyaretimiz oldu.

Pazar ziyaretimiz sırasında bir kere daha gördük ki;

Kimse halinden memnun değil. Tüketici fiyatlarındaki artışlar kontrolden çıkmış, siyasi iktidar açısından yönetilemez boyut kazanmıştır.

Bir ev hanımımız geçen yıl pazara gittiğinde file maliyeti 100 lira iken, bugün pazara gittiğinde, bir file için cebinden çıkacak paranın 400 liradan aşağı olamayacağını yerinde görerek müşahede ettik…

Bu gösterge tüketici enflasyonun %400’leri bulduğunu gösteriyor.

Ataşehir’de kadınlarımızla, gençlerimizle ve diğer vatandaşlarımızla görüştük.

Dertler aynı, sorunlar aynı. ATA İttifakı Milletvekili Adayları, Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları olarak en ince ayrıntılarına kadar milletimizin sorunlarının farkındayız. Saha çalışmalarımızda, çıkışımızı ve iddialarımızı haklı çıkaran önemli geri dönüşler alıyoruz.

Oldukça kapsamlı çözüm önerilerimizle milletimize umut olma iddiamızı sürdürüyor, sahadaki bu sevgi selini sandığa taşıdığımız taktirde Ülkemizin yeni, yepyeni bahara uyanacağını iddia ediyoruz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!