Aslan Yaman: Kocaeli’nde belediye kazanacağız

featured
aslan yaman

Zafer Partisi yerel seçim hazırlıklarına bir süre önce başladı. Tüm teşkilatları ile sahada olan Zafer Partisi’nin oyları genel seçimler sonrası artmaya devam ediyor. En yüksek oranda oy artışına sahip parti olan Zafer Partisi, yerel seçim hazırlıklarına devam ediyor.

Zafer Partisi Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aslan Yaman, partisinin yerel seçim hazırlıkları kapsamında Kocaeli’nde temaslarını sürdürüyor. Aslan Yaman, Kocaeli temasları sırasında basının da ilgisini çekerken Demokrat Kocaeli gazetesini ziyaret etti ve gazeteye demeç verdi. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aslan Yaman ile birlikte Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Hasan Basri Akşener ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ufukhan Aslan da gazeteyi ziyaret edenler arasındaydı.

Dr. Aslan Yaman
Dr. Aslan Yaman

ÜYE SAYIMIZDA BELİRGİN ARTIŞ VAR

Türk siyasetinde son süreçte yükselişte olan tek partinin Zafer Partisi olduğunu ifade eden Yaman, “Seçimden önce 25 bin üyemiz varken, bu sayı seçimden sonra 70 bine ulaştı. Diğer yanda anketlerde oyumuz yüzde 5,4… Yani, üye sayımızla oy oranımız benzer oranlarda artış göstermiş. Zafer Partisi’ne olan ilgi ve alakanın devam ettiğini görüyor ve bundan memnun oluyoruz” diye konuştu.

YÜZDE 7’YE ULAŞIRIZ

Yerel seçimlere kendi adaylarıyla gireceklerini ifade eden Yaman, “Bu seçimde yüzde 6-7 oy oranına ulaşacağımızı, 100 civarı seçim bölgesinde belediye başkanlığını kazanacağımızı düşünüyoruz. Bizim amacımız bu 100 hedefini daha da yukarıya çıkarmak. Zafer Partisi’nin ortaya koyduğu çözüm önerileri kentlerimizin kurtulması için birer çare. Buna halkımızın da destek verdiğini görüyoruz” dedi.

AK PARTİ DÜŞECEK

AK Parti’nin son seçimde 2002’de aldığı oy oranına düştüğünü kaydeden Yaman, “Yerel seçimlerde yüzde 36’nın da altında oy alacaklarını düşünüyoruz. Diğer yandan MHP gibi AK Parti ile ittifak kuran partileri de AK Parti kendine benzetiyor. Örneğin MHP’ye oy verenlerin yüzde 80’i önceki seçimlerde AK Parti’ye oy vermiş. Yani, MHP milliyetçilik iddiasını bir kenara bıraktığı için artık milliyetçi seçmenin alternatifi değil. Bu yüzden Cumhur İttifakı’nda topyekun bir düşüş yaşanacaktır” dedi.

YÜKSELİŞ SÜRÜYOR

Zafer Partisi’nin CHP, İYİ Parti ve MHP’den oy aldığını ifade eden Yaman, “Atatürkçü ve milliyetçi seçmenin bu partilerden kopuşu ve Zafer Partisi’ne gelişi sürüyor. Öte yandan Millet İttifakı’nın dağılması, onların da seçimlere ayrı girecek olmaları Zafer Partisi alternatifini daha da güçlendirecektir. Örneğin Kocaeli’nde en az bir belediye kazanacağız. Bunu başaracak gücümüz var” dedi.

ÇÖZÜMLERİMİZ VAR

Yaman, Zafer Partisi’nin dış politikadan ekonomiye, eğitimden tarıma kadar her konuda çok geniş kapsamlı çözüm önerilerinin olduğuna dikkat çekerken, “Fakat bizler acil olanı tercih etmek zorundayız. Acil olan da sığınmacıların gönderilmesi. Bu sebeple sığınmacılara dönük tavrımızın ön planda olmasının doğal karşılanması gerektiği kanısındayız. Bu konuda net tavrımız dile getirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: https://demokratkocaeli.com/haber/17328365/kocaelide-mutlaka-belediye-kazanacagiz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!