Apple’dan En Ucuz iPhone

Apple’dan En Ucuz iPhone

 Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple, ucuz olarak piyasaya çıkardığı Special Edition (Özel Sürüm – SE) modelini piyasaya sunmaya hazırlanıyor. İsmi  iPhone SE 3 olacak yeni modelle ilgili görseller sızmaya başladı. iPhone SE 3’ün şimdiye kadar satılan en ucuz iPhone olacağı söyleniyor. iPhone’lar, dünyada milyonlarca kullanıcı tarafından talep görüyor.

Ancak iPhone telefonlar her bütçeye uygun değil. Apple, Special Edition (SE) adı altında ucuz bir iPhone’u daha piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İlk başta iPhone 5 kasasıyla gelen iPhone SE’nin ikinci versiyonu 2020’de piyasaya sürülmüştü. Yeni iPhone SE 3’ten sızıntılar geldi.

Modifiyeli İphone 8

Yeni iPhone SE’ye ait fotoğraflar sızdı. Yeni görüntülere göre; iPhone SE 3’ün bir önceki özel versiyondan çok bir farkı yok. Sızıntıyı yapan Bu da telefonu modifiyeli  iPhone 8 olarak tanımladı.

İphone SE 3 ‘te Hangi Özellikler Var ? 

Akıllı telefonda 12 MP + 12 MP’lik arka kamera kullanılacak. iPhone SE 3 cep telefonunda bunların dışında 12 MP’lik bir ön kamera da bulunacak. Şimdiye kadar satılan en ucuz iPhone olacağı ileri sürülen telefonun 2022 yılının bahar aylarında raflarda yerini alması bekleniyor.

Ekran ile ilgili de farklı iddialar ortaya atılıyor. Bazı uzmanlara göre; Apple, yeni iPhone SE 3’te IPS LCD ekran kullanacak, kimine göre de OLED. Ekran boyutu için de 5.5 inç ve 6.1 inç arasında değişen sızıntılar mevcut. 5G destekli olması beklenen telefonda iPhone 12’deki A14 biyonik çip setinin kullanılacağı tahminler arasında.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!