Apple, M1 MacBook İçin AppleCare Plus Fiyatlarını Düşürdü

Apple, M1 MacBook İçin AppleCare Plus Fiyatlarını Düşürdü

Apple, hem M1 MacBook Air hem de MacBook Pro dizüstü bilgisayarları için AppleCare Plus uzatılmış garantisinin fiyatlarını düşürüyor. Yeni M1 Air için AppleCare şimdi 199 dolara mal olurken, M1 Pro için AppleCare, MacRumors tarafından tespit edildiği gibi 20 dolardan 249 dolara düştü.

Apple, artık doğrudan Intel Airs satmıyor olsa da, MacBook Air için hem M1 hem de Intel tabanlı modellere 199 $ fiyat uyguluyor. Öte yandan, Intel tabanlı bir Pro’nuz varsa (en azından şimdilik Apple hala sunuyor), herhangi bir indirim almayacaksınız. Bu model için AppleCare Plus yine de eskisi gibi 269 dolara mal olacak.

Mac’ler için AppleCare Plus, yeni bir dizüstü bilgisayarın içerdiği 90 günlük kapsama alanını üç yıla kadar uzatır. Ayrıca, kullanıcılara her 12 ayda bir, ekranı veya dizüstü bilgisayarın dışını değiştirmek için 99 ABD Doları veya “diğer hasarlar” için 299 ABD Doları ek ücretle iki hasar değişimi sağlar. Bu ücretler, müşterilerin önceden ödediği ilk AppleCare Plus ücretinin üzerindedir, ancak Apple’ın dizüstü bilgisayarlarının 999 dolardan başladığı göz önüne alındığında, özellikle kazaya yatkınsanız, uzun vadede tasarruf edebilecek türden bir şey.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!