Ankastre Set

Günümüz itibariyle ankastre set söz konusu olduğu zaman son derece işlevsel ürünler karşımıza çıkmaktadır. Günümüz koşullarında kapsamlı bir şekilde fiyat araştırması yaptığımız zaman karşımıza geniş kapsamlı ürün yelpazesi de çıkmaktadır. Ankastre fırın, duvara veya dolaba monte edilmiş bir mutfak aletidir. Cihazın aynı tarafında bulunan ve aynı anda açılabilen iki kapısı vardır.

Ankastre set, aynı anda açılan iki kapılıbir fırındır. Mutfağınızın duvarında veya dolabınızda yerleşik olduğu için “entegre” fırın olarak da adlandırılır.Yerleşik bir set, yan tarafına takılmak yerine ünitenin üstüne oturan bir kontrol paneline sahiptir. Bu size mutfağınızda daha fazla çalışma alanı sağlar çünkü ünitenin yanında fazladan alana gerek yoktur.

Ankastre setler, kapasiteleri dört ila sekiz fit küp arasında değişen gaz, elektrik ve konveksiyon modellerinde mevcuttur ve özelliklerine ve boyutlarına bağlı olarak farklı fiyat seçenekleri halinde karşımıza çıkmaktadır. Tam da bu noktada son zamanlarda ankastre setlere bütçe dostu bir şekilde sahip olmanız da mümkün olmaktadır. https://www.kumtel.com/ankastre-set İnternet sayfasında bu tür ürünlere ayrıcalıklı fırsatlarla sahip olabilirsiniz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!