Ankara’da Tek Yaşayan Tuğçe Mutlu’nun Şüpheli Ölümü

Ankara'da Tek Yaşayan Tuğçe Mutlu'nun Şüpheli Ölümü

Ankara’da, tek başına yaşayan Tuğçe Mutlu (27) evinde başından tek el ateş edilerek vurulmuş halde ölü bulundu. Evinde ölü bulunan Tuğçe Mutlu’nun cinayete kurban gittiği ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatan polis, çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

DHA’nın haberine göre; Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir apartmanda yaşayan Tuğçe Mutlu’nun evinden dün akşam koku gelmesi üzerine polise haber verildi. Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, Mutlu’nun cansız bedeniyle karşılaştı.

Mutlu’nun bir süre önce silahla tek el ateş edilerek başından vurulduğu belirlendi. Evdeki inceleme sırasında bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Yakın zamanda eşinden boşanan Mutlu’nun sahtecilik ve uyuşturucudan 11 suç kaydının olduğu öğrenildi.

Olayın ardından geniş çaplı çalışma başlatan polis, evdeki eşyaların dağınık olması ve silah bulunmaması üzerine, Tuğçe’nin cinayete kurban gittiği ihtimali üzerinde duruyor. Ekipler bu kapsamda evin çevresinde bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ayrıca, Tuğçe’nin en son görüştüğü kişi ya da kişilerin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Öte yandan genç kadının cenazesi öğle saatlerinde Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!