ANKARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ CEVAP METNİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 

HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ



CEVAP METNİ

www.haberiniz.com.tr isimli internet sitesinde "DTCF’de Neler Oluyor? -Erhan Özlıan" başlığı altında soyut, dayanaksız ve asılsız birtakım iddialarla Üniversitemizin en köklü fakültelerinden olan Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi ve yönetimi hakkında asılsız ithamlarda bulunulmak suretiyle hakaret edildiği Ankara Üniversitesi Rektörlüğünce tespit edilmiştir.

Söz konusu yazıda soyut, dayanaksız ve tamamen yanlış bilgilere dayalı iddialara yer verilerek, ülkemizin en değerli eğitim kurumlarından biri hakkında kamuoyunda yanlış algı oluşturulmak istenmektedir.

Anılan yazıda bahsi geçen olaylarla ilgili, Fakülte yönetimi tarafından gerekli işlemler tesis edilmemiş kanısını, tesis edilen işlemlerin de taraflı olduğu kanısını uyandıracak ifadelere yer verilmiştir.

Fakülte yönetimi, belirtilen olaylarla ilgili olarak gerekli tedbirleri almış ve yaşanan olaylar sonrasında da, olaylara karıştığı tespit edilen şüpheliler hakkında hukukî süreci, bahsi geçen içeriklerin internete yüklenmesinden evvel derhal başlatmış bulunmakta olup; süreç halen devam etmektedir. Fakülte yönetiminin, ayrımcılık yaptığına ilişkin iddialar kesinlikle yersiz ve dayanaksız, kabul edilmesi mümkün olmayan asılsız iddialardır.

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü tarafından kamuoyuna saygı ile duyurulur. 

Adres: Ankara Üniversitesi Rektörlüğü 06100 – Tandoğan / ANKARA Tel: 0 (312) 213 49 13  Faks: 0 (312) 221 28 19


Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!