Ankara Büyükşehir Belediyesi uyardı, bu saatlerde dışarı çıkmayın!

featured

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bir son dakika açıklaması yayımlandı. Başkentte hava sıcaklıklarının artması üzerine yetkililer alarma geçerken hava sıcaklıklarının kritik seviyeye ulaşması üzerine belediyeden kritik açıklama geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi alarma geçti! Ankaralılar saat 16.00’a kadar dışarı çıkmayın – Başkent Ankara’da geçtiğimiz haftalarda yaşanan sıcaklık artışını ardından bu hafta da Basra sıcaklıklarının bastırması ile yetkililer alarma geçti. Uzmanlarından ve yetkili birimlerden uyarılar art arda gelirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yetkilileri sıcaklık artışlarının ardından teyakkuza geçti. Başkent Ankara’da da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıktığı bildirilerek bir son dakika açıklaması yapıldı.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN SON DAKİKA UYARISI GELDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi sıcak havaların beklenmesi nedeniyle meteorolojik uyarı yayımladı. ABB tarafından yapılan uyarıya göre hava sıcaklıklarının pazar gününden itibaren mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerine çıkması ile özellikle 16 Ağustos Çarşamba gününe dikkat çekildi.

Sıcak havanın etkili olduğu saat aralıklarında ise kronik rahatsızlığı bulunanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların saat 11.00 ile 16.00 arasında dikkatli ve tedbirli olması önerildi.

Ankara’da önümüzdeki günlerde beklenen hava sıcaklıkları ise şu şekilde:

ekran-goruntusu-2023-08-16-084040.png

Ankara’da yaşayan vatandaşlar saat 11.00 ile 16.00 aralığı için uyarılırken zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması gerektiği belirtildi. Vatandaşların bu kritik günleri bol sıvı tüketmeleri ve mümkün olduğunca evlerinde vakit geçirmeleri istendi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!