Analist, En İyi GameFi Coinleri Açıkladı: İşte Tam Liste!

featured

Generation Crypto Media Channel CEO’su, tokenlerin ve NFT’nin oyun endüstrisinin GameFi yönünü güçlendirdiğini söylüyor. Analist, ApeCoin (APE), Internet Computer (ICP) ve The Sandbox’ı piyasa değerine göre en üst sıradaki GameFi coinleri olarak listeliyor.

Analist, ilk on GameFi coinleri listesini paylaştı!

Ben GCrypto olarak bilinen Generation Crypto Media Channel’ın CEO’su yakın tarihli bir tweet’te piyasa değerine göre ilk on GameFi coinleri listesini açıkladı. Analiste göre, tokenler ve NFT, oyun endüstrisinin bu yönünü güçlendirdi. Ayrıca, Blockchain oyun ve finans arasındaki kesişmeyi sağladı.

ApeCoin, 2 milyar dolarlık piyasa değeriyle Ben’in listesinin başında yer alıyor. Projenin yerel tokeni olan APE’nin fiyatı bir düşüş yaşadı. Kullanıcılar, bu düşüşü, yakın zamanda gerçekleşen token kilit açma etkinliğine bağlıyor. Bununla birlikte, bu düşüş, APE’nin Ocak 2023’te %77,56 artmasının ardından geldi.

APE, 5.17 dolarlık mevcut fiyatı geri çekmeden önce Ocak ayında 6.42 dolara ulaştı. Yukarıda belirtildiği gibi, düşüşün nedenlerinden biri, bir diğeri Mart 2023’te gerçekleşmesi gereken token kilidinin açılması. Fiyat düşüşüne rağmen, Ben’in raporu, ApeCoin’in GameFi coinleri arasında piyasa değerinde lider konumunu koruduğunu gösteriyor.

Listedeki diğer GameFi coinler

Ben’in raporu, Internet Computer’in en çok sermaye harcanan ikinci GameFi coin olduğunu yansıtıyor. ICP, ApeCoin’i 1,9 milyar dolarlık piyasa değeriyle yakından takip ediyor. ApeCoin gibi, bir Web3 etkinleştiricisi olarak kabul edilen Internet Computer da Ocak 2023’ten bu yana etkileyici sonuçlar kaydetti. Projenin yerel tokeni ICP’nin fiyatı, genel boğa koşusunun ilk aşamasında 3,1 dolardan 8,1 dolara yükseldi.

Ancak, daha sonra ICP fiyatı düştü ve yazı yazıldığı sırada 6,2 dolardan işlem görüyor. Düşüşe rağmen, Ben’in raporuna göre, en yüksek sermayeye sahip ikinci GameFi coin olmaya devam ediyor. Bu yazının yazıldığı tarihteki ICP günlük işlem hacmi Coinmarketcap verilerine göre 36 milyon doların üzerinde ve dolaşımdaki token arzı 291,3 milyon dolar.

The Sandbox, Ben’in raporuna göre 1,3 milyar dolarlık piyasa değeriyle üçüncü sırada yer alıyor. SAND, Blockchain endüstrisindeki en ünlü GameFi coinleri arasında yer alıyor. Ayrıca, önemli benimseme ve ortaklıklar sayesinde yıllar içinde ciddi büyüme kaydetti. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere The Sandbox, gelecekteki metaverse planları için Suudi Arabistan hükümeti ile bir Mutabakat Zaptı imzaladı. Ortaklık, her iki tarafın da metaverse geliştirme planlarında birbirini desteklemesine izin verecek.

Ben’in listeyi oluşturan diğer projeleri arasında Axie Infinity (AXS), Immutable X (IMX), Enjin Coin (ENJ), Floki Inu (FLOKI), Magic (MAGIC), Gala Games (GALA) ve STEPN (GMT) yer alıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!