Amy Winehouse’dan kıyafetleri müzayedeye çıktı!

Amy Winehouse'dan kıyafetleri müzayedeye çıktı!

Amy Winehouse’ un kıyafetleri, ailesinin onun anısına kurduğu ve madde bağımlısı gençlere yardımı hedefleyen vakıf yararına müzayedeye çıktı.

Amy Winehouse’un son sahne performansında giydiği elbise müzayedede 243 bin dolardan fazlaya satıldı.

ABD’de, tasarımcı giyim ve iç giyim, el yazısı notlar ve aksesuarlar da dahil olmak üzere 800’den fazla parçanın satışı, merhum şarkıcının mülkünden 4 milyon dolardan azla bağış topladı.

Tüm gelir, Winehouse’un ebeveynlerinin anısına kurduğu ve madde bağımlısı gençlere yardımı hedefleyen vakfa gidecek.

Sky News’in haberine göre, Stilist Naomi Parry tarafından tasarlanan vücudu saran yular mini elbise, 27 yaşında vefatından bir ay önce, şarkı sözlerini unuttuğu için sahneden yuhalandığı Sırbistan’ın Belgrad kentindeki son gösterisinde sanatçı tarafından giyildi. Bambu ve çiçek desenli elbise, orijinal tahminin 16 katına satıldı.

Cesur kırmızı deri kalp şeklindeki Moschino çantası, Winehouse, İngiliz kadın solo sanatçı ödülünü kazandığı bir gece olan 2007 Brit Ödülleri’ne gitti ve açık artırma öncesi tahminin 13 katı olan 204 bin 800 dolar getirdi.

Nelson Mandela’nın 90. doğum gününü kutlamak için giydiği bir Temperley London bronz ve siyah tulumun fiyatının 1.000 dolar olacağı tahmin ediliyordu, ancak 121 bin dolara çıktı.

Pembe bale terlikleri ise 12 bin 500-19 bin 200 dolar arasında arasında satıldı.

Ve ölümünün ardından Winehouse’u anmak için el yazısıyla yazılmış notların yazılı olduğu “Camden Meydanı” yazan metal bir sokak tabelası 19 bin 200 dolara alıcı buldu.

Duygulu sesiyle tanınan Back To Black şarkıcısı, içki ve uyuşturucu bağımlılığıyla herkesin önünde savaştı ve 23 Temmuz 2011’de Londra’nın kuzeyindeki evinde ölü bulundu. Daha sonra alkol zehirlenmesinden öldüğü anlaşıldı.

Kaynak:AjansBizim

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!