Ambalaj Çeşitleri, İstanbul Ambalaj Firmaları Eska Ambalaj

Doypack çatısı altında kraft, şeffaf, alüminyum, özel baskılı, valfli çeşitlerine sahip olan ambalajlar gerek sağlık açısından gerekse de estetik açısından müşterilerin ambalaj tercihlerinin başında geliyor.

Şeffaflığa, kolay kullanıma, sağlık faktörüne ve pratikliğe önem veren kişiler tarafından sıkça tercih edilen bu istanbul ambalaj firmaları, günlük hayatımızda kullandığımız birçok ürünü kapsayıcı niteliğe sahipler. Gıda, temizlik hatta sanayi başta olmak üzere birçok alanda tercih edilen bu ambalajlar günlük hayatımızın işleyişine paralel olarak hızla yayılmaktadır. Artan ihtiyaçlara karşın, birçok alan üzerinde çalışmalar yürütülürken artık ambalaj ürünleri de kategorilendirilmiştir.
 
Ambalaj Çeşitleri Nelerdir?
 
Şekerleme Ambalajı: Şeffaf Doypack ve Özel Baskılı Doypack ürünlerini kapsayan şekerleme ambalajları, gerek estetik açısından gerekse kolay kullanımı açısından şekerleme ürünlerinin saklanmasında kullanılmaktadır. Ambalaj
 
Kahve Ambalajı: Günlük hayatta sıkça tükettiğimiz ürünlerden olan kahvenin saklanması için kraft ve alüminyum tabanlı ambalajlar tercih edilmektedir.
 
Kuruyemiş Ambalajı: Kuruyemiş firmalarının tercihinde olan kuruyemiş ambalajı, Anti-Fog (Buğu Önleyici) Film ve Kraft Pencereli Doypack ürünleri sayesinde müşterilerin ilgisini çekmektedir.
 
Üst Film: Ambalajın yanı sıra ürünlerini saklayıp korumak için filmleri de tercih eden müşteriler, Yüksek Bariyerli Film, Kolay Soyulabilir (Peelable) Film ve Anti-Fog (Buğu Önleyici) Film ürünleri sayesinde ürünlerini rahatlıkla koruyabilmektedir.
 
Baharat Ambalaj: Günlük hayatta mutfak işlerinin hemen her evresinde ihtiyaç duyulan baharat, Şeffaf – Metalize Doypack ve Özel Baskılı Doypack ambalaj sayesinde rahatlıkla korunup uzun yıllar saklanabilmektedir.
 
Şeffaf Poşet: Ürünlerini şeffaf ortamda saklamak isteyen müşterilerin tercihinde olan şeffaf poşetler, Üç Kenarı Kaynak (3 Side Seal) Ambalaj ve Şeffaf Opp Poşetler çatısı altında toplanmıştır. İstanbul Ambalaj
 
Kilitli Poşet: Kolay kullanıma önem veren ve ürünlerini aynı kolaylıkta uzun süre saklayıp korumak isteyenler tarafından tercih edilen kilitli poşet, Kraft Pencereli Doypack ve Baskılı Doypack ürünleri etrafında toplanmıştır.
 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!