Allah Kahretsin!

Ankara’da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden insanlarımızın acısında kavrulurken, Karaman’da insanın kanını donduran, vahşeti aşan bir sapkınlık ortaya çıktı.

***
Sınıf öğretmeni 54 yaşındaki Muammer B. Dini referanslar üzerine kurulu vakfın kursuna gelen ilkokul ve ortaokul öğrencilerine cinsel istismarda bulunmuş… Tutuklandı.

Olay; Konya’da bir hastanede çocuk psikiyatrisine giden ve tecavüze uğrayan bir imam hatip ortaokul öğrencisinin karşılaştığı cinsel saldırıyı doktora anlatmasıyla açığa çıktı. Yapılan araştırmada sınıf öğretmeni Muammer B.’nin, en az 10 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu belirlenirken sayının 45 ve çok daha yüksek olabileceğinden korkuluyor.

***
Din merkezli iddia üzerine temayüz eden yapıda meydana gelen bu olay, her yönüyle korkunç, her yönüyle vahim!..

Ayrıca her seferinde olduğu gibi, bir koruma kollama kapatma zırhıyla örülmek telaşı öne çıkıyor!..

Öncelikle medyanın yandaşlardan ve korku duvarlarıyla örülmüş olan tamamına yakın bölümü bu rezilliği görmedi. Ardından yayın yasağı sahne aldı. Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü sahip çıkmakta gecikmedi… Haberi yapanlara fasık dedikten sonra, "Ayeti biliyor iman etmiyoruz; fasıklardan gelen haberlerle her şeye inanıyor öyle amel ediyoruz" diye yazabildi!..

***
Son yıllarda din adına sergilenen rezillikler nedense rahatça zemin bulabilir oldu.

Yıl 2010…

Çorum’da 15 yaşındaki E.Y.’nin eski Ensar Vakfı Şube Başkanı tarafından cinsel istismara uğradı. Nitelikli cinsel istismar” suçundan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması gereken sanık, Adli Tıp’ın verdiği rapora rağmen “iyi hal”den 4 yıl 8 ay ceza aldı. Mesele kapanıvermişti.

Hüseyin Üzmez olayı henüz hafızalarda…

***
Yine!..

Diyanetin resmi sitesinden çocuğuna şehvet duyan babayı fetvalandırması tazeliğini korurken gün geçmiyor ki benzeri sapık düşünceler sık sık sahne almasın… Ne acıdır ki bu hezeyanlar ısrarla beslenebiliyor. Hepsi de hızla kapatılıp, hiçbir müdahale görmeyip, tehlike görülmüyor.

Bu olayların iğrençliği başlı başına vahimken, din üzerinden gerçekleştirilmiş olması çok farklı çürümelerin işareti olarak karşımıza çıkıyor.

***
En az Ankara’daki patlama kadar yürek yakıcıdır Karaman’daki olay!..

Benzer çöküşlerin sonucudur her ikisi de!

Allah kahretsin!..

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!