Al Sancak 19.bölüm fragmanı: Peş peşe haber! Hafızalardan silinmeyecek bir bölüm geliyor

featured

Mehmet Bozdağ’ın yapımcısı olduğu ve her Perşembe akşamı TRT1’de seyircisiyle buluşacak olan Al Sancak’ın sezon finalinde akıllardan çıkmayacak anlar yaşanacak. Gülsim Ali İlhan’ın ‘Nadia Ivanov’ ve Uğur Güneş’in ‘Piyade Yüzbaşı Ali Banazlı’ karakterini üstlendiği Al Sancak 19.bölüm fragmanında izleyenleri sürpriz gelişmeler bekliyor.

Senaristliğini Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan’ın üstlendiği Al Sancak’ta Gülseren’in hapisten çıkmasıyla olaylar farklı bir boyut kazanacak.

Al Sancak Dizisinin Sezon Finalinde Neler Yaşanacak?

Pençe Timi’nden büyük operasyon!

Pençe Timi aniden gelen bir istihbaratla Atmaca Timi’nin de desteği ile büyük bir operasyona gider. Ahtapot, bütün örgütleri etrafında toplamış büyük bir kaos peşindedir. Pençe ve Atmaca Timleri Ahtapot’un büyük eylemine engel olabilecek midir?

Sacit ve Nadia yüzleşiyor

Elizabeth’ten aldığı annesinin defteri ile Sacit’in karşına çıkan Nadia baştan sona her şeyi anlatır. Baba ve kız birlikte hasret giderirken Nadia, Elizabeth’i öldürmek için Sacit’in yanından ayrılarak çok zor bir operasyona çıkar. Ahtapot’un onlarca elemanı arasında korunan Elizabeth’e Nadia nasıl bir akıl oyunu yaparak ulaşacaktır?

Gülseren hapisten çıkıyor, kızı Nadia ile hasret gideriyor

Gülseren hapisten çıkarak Nadia ile buluşur. Anne kız hasret giderir. Ancak bu buluşma fazla uzun sürmez. Nadia son bir atılım yaparak Ahtapot’un üssüne gider. Tek başına operasyon yapan Nadia başarılı olabilecek midir?


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!