Akşener’in (İncelenen) Konuşmasında Kahreden Gerçek!

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener hakkında, konuşmalarında Genel Merkez Yönetimine karşı kullandığı ifadeler dolayısı ile inceleme başlatıldığı ve ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edileceği gündeme düştüğünde,(Artık şaşırtıcı gelmiyor) tam da bu konuşmaların, tamamen farklı alanlarda önemi üzerine odaklanmıştım.

Sayın Akşener’in bu konuşmalarında CNN’de katıldığı programda dikkat çektiği konu, bir taraftan Türkiye’nin kahreden gerçeği olarak önemliyken, bir taraftan da Türk Milliyetçileri için özel anlamlar taşımaktadır.

***

“Şehitlerimiz” diye başladığı bölümde özetle şöyle sesleniyor;

“Şehitler veriyoruz her gün… Ağır günler yaşıyor, büyük acılar çekiyoruz. Şehit olan vatan evlatlarının kimler olduğunu, hangi ailelerden olduğunu tek tek araştırıyorum. Asker, Polis, Uzman Çavuş Sözleşmeli Er, göz bebeklerimiz… Vatan Millet sevgisiyle dolu bu kahramanlarımız Anadolu’nun gariban, her anlamda çaresiz bırakılmaları sistematik hale getirilmiş, sahipsiz, yiğit evlatları… Bizim evlatlarımız…

Aynı zamanda devlet hakkaniyet ve kurallarını hiçe sayıp, kanunları arkadan dolanıp, hakkı olmadığı halde büyük imkân ve ekonomik avantajlarla donatılan zevatında kimlerden seçildiğini araştırıyorum. Ne kadar çok olduklarını irkilerek görüyorum. Şu entel/dantel kefenle gösteri yapanlar bunlar!.. İktidar güç ve imkânlarıyla ballı maaşlar, görülmemiş avantajlara kavuşturulmuşlar…

Bir belediyede bir ay çalışır gösterip veya bir üniversitede yine bir ay çalıştırıp KPSS, Kanun, kural tanımadan, hakkaniyeti çiğneyip kul hakkı yiyerek hakları olmadık yerlere haksızca atanıyorlar.

Şehitlerimizi de, bu hak yiyen kayrılmışları da tek tek bulup, kimler olduklarıyla, sayılarıyla,  bu tezat insanlık dışı hainliği tüm boyutlarıyla milletimizin önüne koyacağım.”

Devam ediyor;

“Bu haksızlıkların hesabı sorulacak,  sahipsiz gençlerimiz her anlamda hak ettikleri imkânlarla donatılacaktır. Hakkaniyet yeniden temel değerimiz olacaktır.”

*

İnsanın kanı donuyor!

Şehitlerimizin, kimi yolu olmayan, kimi sıvasız, derme çatma, hepsi birbirinin benzeri o evleri geliyor gözümün önüne…

Bir yanda Vatanı Milleti Devletini nimet bilip canını verenler, diğer yanda memleketimin nimetlerine çöküp hiç edenler!..

*

Alabildiğince sürüp gitmekte tüm rezillikler…

Sessiz, sedasız, tepkisiz!

Alışılageldik, kabullenilmiş, kanıksanmış!..

Vatan sevgisiyle dolu olanlar bedel ödemeye, sahipsizliğe… Vatanın nimetlerine göz dikenler ise hesapsızlığa, arsızlığa…

***

Milliyetçi Hareket Partisi ‘Genel Başkan Adayı olarak’ Meral Akşener’in bu kahredici tezatla oluşan çöküş haline, dikkat çekip el koyacağını belirtmesi son derece anlamlıdır.

*

Ülkemiz için hakkaniyetin tüm kutsiyetiyle inşasını ifade ederken; Türk Milliyetçilerinin – Ülkücülerin – Vatan aşkıyla yaşayanların her anlamda, her koşulda yalnızlığının ve sahipsizliğinin ağır hakikatimiz olduğunu da işaret etmektedir. Yıllardır hangi alanlarda “kayıp oluşumuzun” teşhis edilişidir.

*

Bu muhkem kavrayış ve çözme iradesinin Milliyetçi Hareket’te vücut bulması istikbal için  yaman bir ümit kapısı, hasretle beklenen bir uyanış merhalesidir…

***

Unutulmamalıdır ki!

Türkiye’nin bağrında vuku bulan tezat hükümler, pervasız müdahaleler, sınırsız çürümelerin vebali kadar, bağrımızda yücelttiklerimizin yetersizlikleri ve ilgisizliklerinin acısını yaşamak kaçınılmazdır.

Ülkemizin kan donduran gerçeklerini ortaya koyarken, kendi acı gerçeklerimizle yüzleşmek feraset ve cesareti süratle hayata geçirilmelidir.

***

Evet!

Bu konuşmalar kesinlikle incelenmelidir!

Nitekim; suçların ne olduğu, suçluların, sorumluların nerelere kadar ulaştığı belli olmalıdır!..

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!