Akşener’den Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklaması

Meral Akşener, Rize'deki Protestoyu Değerlendirdi

İYİ Parti lideri Meral Akşener, cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili “Ben toz zerresi kadar kendim için plan yapmıyor, çalışmıyorum. Ama Türkiye’nin önünü tıkayan şahıs ben olmayacağım. Egom, nefsim neyse adı önemli olmayacak” dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nın programına konuk oldu.

Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili Küçükkaya’nın sorusuna da yanıt veren Akşener, Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanamayacağını savundu. “Cumhurbaşkanlığı’nı kazanmamız lazım parlamenter sistem için. Ben toz zerresi kadar kendim için plan yapmıyor, çalışmıyorum. Türkiye’nin önünü tıkayan şahıs ben olmayacağım. Egom, nefsim neyse adı önemli olmayacak. Bizim almamız gerekiyor, ona bağlı olarak da parlamenter sisteme geçiş takvimini bağlamamız gerekiyor. Sayın Kılıçdaroğlu ‘Acelesi yok’ diyor isim bildirmekle ilgili. İttifakı ve ilkeleri söylüyor, katılıyorum…” dedi.

‘Bizim adayımız 13. Cumhurbaşkanı olacak’

Millet İttifakı’nın adayını merak edenin aslında Cumhur İttifakı olduğunu belirterek, “Niye bizim adayımız bu kadar merak ediliyor? Cumhur İttifakı merak ediyor… Çünkü bizim adayımız 13. Cumhurbaşkanı olacak. Çok merak ediyorlarsa seçim kararını hemen alsınlar biz de açıklayalım.” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!