Akşener ve Karamollaoğlu Görüştü: Ana Çerçeve Oluşuyor

Akşener ve Karamollaoğlu Görüştü: Ana Çerçeve Oluşuyor

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le bir görüşme gerçekleştirdi. İki lider, Millet İttifakı’na katılan partilerin bir manifesto açıklayacağını belirttiler.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Merkezi’nde Genel Başkan Meral Akşener’i ziyaret etti. Görüşmelerinin ardından ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundular.

Akşener, “Başbakanlığa adayım” diyerek yeni bir sistem için çalışacaklarını anlattığını söyledi. Akşener, Millet İttifakı’na katılan siyasi partilerin nasıl hareket edeceklerini açıklayan ortak bir manifesto açıklanacağını duyurdu. Akşener, “Partilerimiz arasında bir ana çerçeve oluşuyor. Siyasi partilerin masanın altından birbirini tekmelemediği bir sistem kuracağız” ifadelerini kullandı.

Akşener, Millet İttifakı’na katılan siyasi partilerin nasıl hareket edeceklerini açıklayan ortak bir manifesto ortaya konacağını duyurdu. Akşener, “Partilerimiz arasında bir ana çerçeve oluşuyor. Siyasi partilerin masanın altından birbirini tekmelemediği bir sistem kuracağız” dedi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!