Akşener: “İstanbul’da yoğun bir saha çalışması programım olacak”

featured

Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle:

"Kılıçdaroğlu yüzde 44.88, 24 milyon 595 bin 178 oy almış, katılma oranı yüzde 87.04, geçersiz oy 1 milyon 37 bin 104, kayıtlı seçmen 64 milyon 145 bin 504, oy kullanan 55 milyon 833 bin 153. Sayın Erdoğan’a oy veren seçmen 27 milyon 133 bin 849, bütün seçmene oranladığınız zaman yüzde 42 ediyor. Şimdi millet ittifakının adayı sayın Kılıçdaroğlu’nun potansiyel seçmeni sandığa gitmeyen, geçersiz oy atan ve sayın Erdoğan’a oy vermeyen seçmen 12 milyon 416 bin 477.

Bütün bunlara baktığımız zaman bu seçim 00’la başlayan ve bir referandum haline dönmesi gereken bir seçim oluyor. Biz İYİ Parti olarak 14 Mayıs’tan sonra Millet İttifakı liderleri ile seçim sonrası sandık güvenliği başta olmak üzere ikinci tur çalışmalarına yönelik görüşmeler gerçekleştirdik. Sadece Sayın Kılıçdaroğlu’na çalışılacağı için merkezinin CHP olduğu iletişim dilinin CHP tarafından organize edildiği ortaya konuldu bir çalışma gerçekleştirildi. Bir kampanya grubu kuruldu. Bu grubun içerisinde sandık ve seçmenlerin sandığa oy kullanmak ve sandığın korunmasından sorumlu her partinin genel başkan yardımcısı bizde Sayın Şenol Sunat Seçim İşleri Sorumlu Başkanımız ve partimizin kampanyasında Sorumlu Sayın Buğra Kavuncu bizim adımıza Millet İttifakının bileşenlerinin ortaya koyduğu kampanya dilini oluşturacak sistemin içerisinde yer aldılar. Başkanlık divanımız, parti yöneticilerimiz ve milletvekillerimiz ile birlikte hem seçim sonuçlarını değerlendirme toplantısı hem de ikinci tur için hazırlık çalışma takvimi üzerinde görüşmeler gerçekleştirdik. Ben ayrıca kanaat önderleri dediğimiz pek çok insan üzerinde etkili olan kendi çevremizdeki pek çok insanla birebir görüşmeler gerçekleştirdim.

81 ildeki tüm teşkilatlarımız önceki dönem milletvekillerimiz ve yeni seçilen milletvekillerimiz çarşamba günü akşamından itibaren saha çalışmasına başladılar ve önümüzdeki 9 günlük süreçte de partimizin tüm kurumları sabah akşam demeksizin sahada olacaklar. Ben de bu süreç içerisinde özellikle ilk tercihini sayın Erdoğan’dan yana kıllanan ya da Sayın Kılıçdaroğlu’ndan yana kullanmayan ama Sayın Erdoğan’a da oy vermeyen bunlar sahalar olarak tespitli vatandaşlarımızla birebir görüşmeler gerçekleştireceğim. İstanbul’da da yoğun bir saha çalışması programım olacak. Bu akşamdan itibaren İstanbul’a gidiyorum. Yarından itibaren programım başlıyor."

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!