AKP’li Yazar: Deistler Ensest Evlilik Yapabilir

AKP'li Yazar: Deistler Ensest Evlilik Yapabilir

Mürteci AKP’li yazar Emine Şenlikoğlu, deism ve ateizmi haddini aşan sözlerle eleştirmeye çalıştı.

YouTube kanalı Karınca Sarayı’nda İrem Beyhan’a konuk olan mürteci yazar Emine Şenlioğlu, “Ateizmi öldürdük biz. Şimdi deizmi öldüreceğiz az kaldı. Çünkü ateizm çok mantıksız. Baktılar ateizm bitiyor, deizmi hortlattılar. Dinsiz de demiyorlar, deist diyorlar. Dinsizlik halkımızda kötü bir isimle anılır ya gençler sıcak baksın diye deist diyorlar. Ateizm ve deizm hayvanlık alemi gibidir. Deizmde bir adam kızıyla evlensin hiçbir sakınca yoktur. Hangi ülkede hatırlamıyorum; bir adam köpeği ile nikah yaptı” dedi.

Deistlerinin bazılarının ensest ilişkiyi reddettiğini belirten Şenlikoğlu, “Ama senin inandığın inanç buna karşı değil. Onlar anne babalarıyla evlenebilirler. Deizmde ahlak yoktur. Deizmin ateizmin kendisi bozuk” diye konuştu.

İrem Beyhan’ın “İnançsız bir insan iyi olamaz mı?” sorusuna “Deizmin kendi içinde çok kibar hanımefendi, beyefendiler olabilir” yanıtını veren Şenlikoğlu, “Ama deizm çok ahlaksız. Her deist ya da ateist kötü olacak diye bir kaide yok. Ben sistemden bahsediyorum. Ben kişilerden bahsetmiyorum. Deist ahlaklı olabilir ama deizm ahlaksız” ifadelerini kullandı.

“Ölümüne AKP’liyim 2023’te Uzaya Çıkacağız”

Şenlikoğlu’nun “17 yaşındaki kızlar fingirdiyor, hamile kalıyor sorun yok, 17 yaşında evlilik olursa, nikah olursa eşleri hapse giriyor” sözlerine İrem Beyhan “Kötü kullanıma çok müsait, pedofili ya da çocuk gelinler malumunuz” ifadeleriyle itiraz edince Şenlikoğlu araya girerek “Bunlar benim ifadelerim, konuşulmayınca bunlar başımıza geliyor, karşı taraf hamile kalıyor. AK Parti’yi çok beğeniyorum ama birkaç konuda cinayet işliyorlar. Bunun düzeltilmesi lazım” dedi.

AKP’yi de öve öve bitiremeyen Şenlikoğlu, İrem Beyhan’ın AKP’nin hangi çalışmalarını beğendiğine ilişkin sorusuna cevaben “Fizik kanunlarına çok hakimler. Çocuklara bile uzaya nasıl çıkılır onu öğretiyorlar. Seni mi yoksa AK Parti’yi mi öldürelim deseler; beni öldürün, AK Parti’yi yaşatın derim. Ölümüne AK Partiliyim. 2023’te uzaya çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TamgaTürk

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!