AKP’li Yayman: “Tatlıses’in Sesi Freddie Mercury’den Daha İyi”

AKP'li Yayman:

AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, “Bence İbrahim Tatlıses’in sesi Freddie Mercury’den daha iyi” dedi.

 

Gazete Duvar’ın “Duvar Arkası” köşesinde yer alan habere göre,  AKP Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, Komisyon’un geçen hafta yapılan toplantısında dikkat çekici bir açıklama yaptı.

Dijital Mecralar Komisyonu kısa süre öncesinde kurularak Facebook gibi dijital platformların temsilcilerini ve sosyal medya konusunda çalışmalar yapan akademisyenlerin bilgi ve görüşlerine başvurmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta komisyonda konuşan Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, sosyal medya üzerinde yapılan manipülasyonlara ilişkin örnekler verdiği sırada İbrahim Tatlıses’in Britanyalı müzik grubu Queen’in solisti Freddie Mercury ile çektirdiği ileri sürülen fotoğrafı gösterdi.

Twitter’da binlerce defa RT edilen fotoğrafı göstererek söz konusu kişinin Mercury değil Hasan Bora olduğunu söyleyen Eraslan’ın sözleri üzerine araya giren Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman “Bence İbrahim Tatlıses’in sesi Freddie Mercury’den daha iyi” ifadelerini kullandı.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!