AKP’li vekilin Şapka Devrimi’ni kutlaması, Mehmet Metiner’i kızdırdı: AKP, CHP’lileşiyor; giderek amorflaşıyor

featured

T24 Haber Merkezi

Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, AKP Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci‘nin, Şapka ve Kıyafet İnkılabı’nın 99’uncu yıl dönümünü kutlamasını eleştirerek, “Hem şapka devrimini sevinçle kutlamak hem de şapka kullanmamak ilginç ötesi bir durum. AK Parti’nin bu tarz paylaşımlarla CHP’lileşmesi umarım CHP’lilerin de gözlerini yaşartmıştır” dedi. Metiner, “Her yere göre farklı AK Parti algısı, AK Parti’yi giderek amorflaştırıyor” ifadelerini kullandı. 

AKP Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Şapka ve Kıyafet Devrimi’nin 99’uncu yılı kutlamalarından fotoğraflar yayınladı. Ekmekci, paylaşımına, notunu düştü. 

Mehmet Metiner: Serap Ekmekci AK Parti milletvekili mi?

Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, Ekmekci’nin paylaşımını alıntılayarak eleştiren bir kullanıcıya verdiği yanıtta, “Serap Ekmekci AK Parti milletvekili mi?” diye sordu.

“CHP’lilerin de gözlerini yaşartmıştır”

Daha sonra başka bir X kullanıcısının eleştirel paylaşımını alıntılayan Metiner, “Hem şapka devrimini sevinçle kutlamak hem de şapka kullanmamak ilginç ötesi bir durum” dedi. 

Metiner, şunları yazdı:

“Gerçekten Serap Ekmekçi’nin paylaşımı da göz yaşartıcı… AK Parti’nin bu tarz paylaşımlarla CHP’lileşmesi umarım CHP’lilerin de gözlerini yaşartmıştır sevgili Adem!”


“AK Parti giderek amorflaşıyor”

Metiner, “Her yerin AK Parti’si farklı. AK Partililer farklı, AKP’liler farklı” diyerek, “Herkes kendine göre bir şapka giydirmeye çalışıyor AK Parti’ye. Her yere göre farklı AK Parti algısı, AK Parti’yi giderek amorflaştırıyor” ifadelerini kullandı. 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!